• finalina08

    Vilken akupunktör i Stockholm kan ni rekommendera?

    Jag har också varit hos Dr. Nie för att få hjälp med att bli gravid vilket Dr. Nie säger sig kunna hjälpa till med! Efter att ha läst mycket positivt på olika forum vill jag att andra ska få den chans som jag inte fick innan jag besökte Dr. Nie dvs jag vill ge en annan bild och gärna höra om jag är ensam eller om det finns fler som drabbats.

    Jag upplever besöken hos Dr. Nie som ganska stökiga det är fullt med folk i hennes hus och hon har inte tid att prata bara ta betalt. Jag upplever att  Dr. Nie verkligen försöker pressa ut så mycket pengar som möjligt från varje besök! Förutom behandlingar så försöker hon sälja på massa annan medicin från kina som i princip är obligatorisk att ta "annars kommer du inte bli gravid". 

    Jag har gått 4 månader hos Dr. Nie vilket är över 25 behandlingar. Det har lett till att jag är flera tusen kronor fattigare och jag har dessutom drabbats av följande svåra bivärkningar. 


    Mensvärken har fördubblats Tappar mycket hår Svår migrän! Det vill Dr. Nie lösa med mer behandlingar och mer medicin från kina Sexlusten försvann Aldrig kvitto om man inte explicit begär det!
Svar på tråden Vilken akupunktör i Stockholm kan ni rekommendera?