• svabb8­3
    Äldre 27 Mar 16:10
    27993 visningar
    14 svar
    14
    27993

    Jakten på att vara den "perfekta" föräldern

    Hej!

     Jag ändrade nyss min press till förmån för hetsen kring "ybermorsan". =)
    Jag VET att jag är mina barns bästa mamma, trots att jag i bland har lust att ta bilen och åka LÅNGT hemifrån. Tyst
    Jag invensterar mycket tid i familjen och framför allt i mina barn. Det går korta tider på förskolan, jag har aldrig barnvakt. Mitt hem inreder och renoverar jag och sambon i katalogstil, jag gör köttgrytor i flera timmar. Jag jobbar mixat schema så jag tar min egna tid när jag är ledig mitt i veckorna.
    Men jag investerar också även i mig själv ( vilket många mammor inte alls gör!)
    Jag tycker bara att det är så j**kla synd att många många kvinnor helt skiter i hur de ser ut så snart bebis kläckt... och inte bara att de går runt i mjukisar, osminkade med flottigt hår, de är ganska otrevliga också-hälsar aldrig. Dessutom så är det som att de flesta mammor helt tappat intressen för andra aktiviteter-än sina barn. Är det så det ska vara? Att man som mamma helt slutar upp med sina saker?? Det värsta är att det flesta mammor även tillägger att det ABSOLUT INTE kan lämna sitt stackars barn med fadern!?! (ja, det har man faktiskt fått höra från fler mammor än tvärtom!!)
    Jag ser mig hellre som en "solsidan-morsa" än en "förorts-morsa" med hemmabakt bröd, flottigt hår och kläder inköpta -01!! 
    Jag åker numera själv till köpcentrumen av dessa anledningar, för de flesta jag känner åker ju aldrig utan sina barn och shoppar!! Och om jag nu är b-ledig, så vill jag INTE dras med andras barn! 
    Papporna slutar ju inte upp med sina aktiviteter. De umgås med sina vänner-vilket fler mammor också borde göra!

    mvh/

Svar på tråden Jakten på att vara den "perfekta" föräldern