Inlägg från: Anonym (liten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Liten)

    Jag kommer aldrig erkänna!!!!

    Jag kommer aldrig erkänna att jag ibland blir så frustrerad på min son på 6 månader att jag skriker åt honom att bara vara tyst och ligga stilla. Och detta trots att han egentligen är hur snäll som helst och oftast bara är glad när jag blir så himla arg. Jag skriker åt honom, skäms, gråter. Fan.

  • Anonym (liten)

    kommer aldrig erkänna att jag..

    ..önskar dagligen att min sambo gick ner mer i vikt för att jag är rädd att han ska dö i förtid samt skäms över hans övervikt.. Har pratat många gånger om att han bör gå ner men han är aldeles för lat och har noll självdiciplin för att göra det.

    .. avskyr min svärmor mer än allt annat då hon bara är otrevlig och förstör allt för alla. Jag hoppas att hon dör men vill samtidigt inte göra min sambo ledsen. Jag gottar mig i att hon aldrig kommer att få träffa sina framtida barnbarn för att ingen vill veta av häxan.

    ...blir sårad då min sambo tittar på porr och har en mesig sexdrift. Då brukar jag konstigt nog hämnas genom att själv titta på porr och onanera så han inte ska få något så han får skylla sig själv.

    ... och min kusin pillade på varandra då vi var riktigt små. Jag är några år äldre än honom men det var aldrig något påtvingat. Jag undrar fortfarande idag säkert 10-15 år sen det hände ifall han minns något eller om han själv brukar tänka på det.

    ... glädjs när det går dåligt för andra som jag inte gillar så mycket.

    ... gärna skulle vilja pröva ha sex med en tjej. Hon får gärna vara oskyldig och yngre än mig. Tänker på detta ofta och önskar att det var sant.

Svar på tråden Jag kommer aldrig erkänna!!!!