• Anonym (skale­t)
    Äldre 4 Apr 09:03
    959595 visningar
    3009 svar
    3009
    959595

    Jag kommer aldrig erkänna!!!!

    Jag kommer troligtvis aldrig erkänna att jag torkar av mina snorkråkor under mina fötter (när jag har strumpor på mig) och älskar att klia mig i öronen för att sedan lukta på resultatet. Luktar på mina fisar och skitar och tittar alltid på pappret när jag gjort nummer 2. 

    Vidare skulle jag nog inte erkänna att jag trivs bäst med att vara med människor som har det sämre/mår sämre än mig själv bara för att jag ska känna mig lite bättre. Hemskt, jag vet, men har man så låg självkänsla som jag så vågar man inte vara med normala människor utan att känna sig totalt värdelös i jämförelse.

    Det värsta av allt är nog att jag väldigt lätt lever genom andra/härmar andra bara för att jag är osäker på vad jag själv vill göra/hur jag vill vara  och ha ut av livet. 

    SÅ!!!

     

  • Anonym (skale­t)
    Äldre 8 Apr 11:44
    Anonym skrev 2011-04-08 09:14:39 följande:
    Jag kommer aldrig erkänna att jag tycker synd om pojkmammor.
    och jag tycker synd om flick-mammor. Fy f-n för flickors tonårstid och dagens krav på utseende och att man som flickförälder måste tänka på att vara en bra kvinnlig förebild hela tiden. Nä stackars flickmammor säger ja
  • Anonym (skale­t)
    Äldre 10 Jun 20:49

    Jag har fler bekännelser

    Förutom att jag luktar på mina egna fisar, kollar in hur mitt bajs ser ut och pillar i näsan så måste jag erkänna att jag ser ner på folk som skräpar ner naturen och jag ser ner på muslimer för att islam innebär kvinnoförtryck men det skulle man ju aldrig uttala sig om i detta s k mångkulturella land...

    Vidare så pratar jag jättemycket med mig själv och grimaserar i min ensamhet eller när jag sitter själv i bilen om jag råkar tänka på nåt pinsamt som jag gjort eller sagt.

    Jag tycker de flesta hundar som ska slicka en i ansiktet är vidriga och jag tycker att folk som väljer att ha djur i sängen är äckliga.

    Jag kan inte laga särskilt många maträtter trots att jag är över fyrtio år.

    Jag tycker att folk som tycker det är kul att prata om mat, bakning eller trädgård är otroligt tråkiga.

Svar på tråden Jag kommer aldrig erkänna!!!!