Inlägg från: Anonym |Visa alla inlägg
  • Anonym

    Jag kommer aldrig erkänna!!!!

    Jag skulle aldrig erkänna att min högsta önskan är att skilja mig och få vara själv. Men tanken på att bara få ha våra barn varannan vecka ger mig enorm ångest, dessutom är min man en fantastisk pappa och jag vill inte heller att han bara ska få träffa dom varannan vecka. Så jag biter ihop och gråter varenda natt och undrar om jag någonsin kommer få vara riktigt kär igen.

  • Anonym

    Att jag ibland kräks efter att jag har ätit. Det sker nästan varje dag. 
    Har lovat min man att sluta, men jag kan inte! Han tror att jga inte gjort det på flera månader... 

  • Anonym

    Jag kommer aldrig erkänna att jag spillt en kopp kaffe i en jobbdator.

  • Anonym
    izmra skrev 2011-04-04 16:33:52 följande:
    kan ju bero på om man fött flera barn och v et hur det känns utan EDA.
  • Anonym

    jag kommer aldrig att erkänna att jag är svartsjuk på min svägerska som har hus och har jättelätt att få barn medans vi har genomgått ivf för att få våra. och bor i hyresrätt. däremot har hon bara flickor och vill jättegärna ha en pojke medans vi har en pojke. kan känna en njutning där, hemska jag.

    kommer aldrig att erkänna att jag även är svartsjuk på min lillebror. han har alltid varit gullegrisen i familjen och alltid varit så otroligt lyckad. jag kan ibland önska att han och hans lika perfekta sambo kommer förlora jobben så dom är tvungna att flytta från huset.

    jag pratar alltid för mig själv

    jag drömmer om att vinna så pass mycket pengar så jag aldrig mer behöver jobba - och nej, jag kommer inte att ge bort en enda krona till någon...

    när jag sommarjobbade när jag var yngre så jobbade jag bara 3 dagar sedan struntade jag att gå för att det var tråkigt.

    usch vilken hemska människa jag är egentligen Skäms

  • Anonym

    Jag kommer aldrig erkänna att jag *har varit otrogen mot min man *tvivlade länge vem som är pappa till mitt äldsta barn *med gott samvete ger min man skulden för att vi ligger i skilsmässa *petar näsan och äter upp det jag hittar *skriver intima sms till mitt ex *egentligen vill leva med mitt ex

  • Anonym

    att jag haft kissex i duschen med mitt ex hemma hos en av mina kompisar.

Svar på tråden Jag kommer aldrig erkänna!!!!