Inlägg från: Anonym |Visa alla inlägg
  • Anonym

    Jag kommer aldrig erkänna!!!!

    Anonym (Svågern.) skrev 2011-04-04 10:20:46 följande:
    Kommit på mer...

    Kommer aldrig erkänna

    - Att jag avskyr att folk som skyller på rädsla får kejsarsnitt.
    - Att de som inte ammar är sämre föräldrar
    - Att om man ger sina redan feta ungar macdonalds, även om det så bara är en gång i året är man knäpp.
    - Att de som inte är ute med sina barn varje dag är lata.
    - Att de som äter en massa halvfabrikat är lata.
    - Att folk som dricker alkohol varje helg eller nästan varje dag på semestern är sjuka.
    - Att jag hellre skulle dö än att se mina barn bli tillsammans med muslimer. Dock bryr jag mig inte om de blir tillsammans med någon annan religion eller om de blir homosexuella.
    - Att jag tycker att Ad/hd och damp och andra "diagnoser" bara är bortförklaringar för att slippa uppfostra sina barn.
    Trodde tråden handlade om att man ska uttrycka något om vad man själv gör som man aldrig skulle erkänna. Detta är bara påståenden om vad du tycker om andra?... Låter som du är ganska perfekt själv...
  • Anonym
    Anonym (också exblogg) skrev 2011-04-04 10:57:46 följande:

     


    Hade nästan kunnat vara jag som skrev. Njuter av att hon är så puckad, skriver pinsamma saker och i största allmänhet verkar ha ett trist liv. Skapade också en påhittad användare på ett annat community bara för att kunna läsa en gammal blogg. Har även snokat i min sambos dator och tittat på gamla nakenbilder på henne, kunde nöjt konstatera att jag är snyggare. Jag liksom njuter av att ha det övertaget - jag har sett henne såväl frivilligt som ofrivilligt utlämnad, men inte tvärtom. Med tanke på hur nedlåtande hon behandlat mig, och en del oförrätter jag anser att hon begått mot killen, ser jag mitt agg som helt befogat.
    (Jag som skrev inlägget du citerade)

    Det ligger en mapp på sambons dator som är full med hennes grejer (han har kvar samma dator) som jag verkligen vill titta i, men jag vågar inte eftersom jag är rädd att han ska se att jag varit i den.

    Jag går även igenom hans mobil ibland för att kolla att inte massa kvinnor jag inte känner skickar sms eller ringer, men det försöker jag sluta med.

    Och även jag njuter av att jag är snyggare. Hon har gått upp massor i vikt, och jag älskar det.

    När hon skulle ha barn satt jag hemma och hoppades att det skulle göra ont. (Men gå bra, jag är inte så hemsk att jag hoppades på att det skulle gå dåligt. Hade jag gjort det hade jag nog mått riktigt dåligt.)
  • Anonym

    Jag kommer aldrig erkänna hur besatt jag verkligen är av min sambos ex. Läser hennes blogg och snokar reda på de mesta jag hittar om henne, har världens koll för att sen när vi ses låtsas jag som ingenting!
    Kommer aldrig erkänna för min sambo att jag ibland kollar hans mobil, mail och facebook...mest pga de förstnämnda :P

    Snokar även massa på mina ex nya tjejer.

    Har en facebook där jag utger mig för att vara någon annan så jag kan lägga till massa personer som jag inte känner men vill snoka på, tex exen :P

  • Anonym

    Jag kommer aldrig erkänna att jag verkligen hatar min syster, för hon är så taskig mot mig. Hon är jättetrevlig mot alla andra, och verkar tycka att mig kan man trampa på så mycket man vill.


    Tex. nu när en gemensam vän (vän till familjen) skaffar barn, då köper hon massa saker till dem, går med och handlar osv, och när jag pratar om att vi skall skaffa barn är hon direkt hånfull, och den ENDA gången jag skämtade om att "jo, men även om vi inte är rika så kommer ju våra barn få allt de behöver, det blir ju släktens jobb att skämma bort dem med det där de egentligen inte behöver men vill ha", då fick jag en rejäl utskällning om att man inte skall skaffa barn om man räknar med att få grejer från andra.

  • Anonym

    Jag tycker att människor som orkar störa sig på att andra får kejsarsnitt och inte ammar sina barn har alldeles för mycket fritid. Varför ens bry sig om andra kvinnor stoppar bröstet eller flaskan i barns munnar. Lika så med kejsarnsitt, det viktigaste är ju att barnen kommer ut.

    Jag skulle gärna se att det var laglig att skjuta jägare, så dom får känns hur det känns själva att bli jagade och skjutna.

    Jag vill köra en yxa genom alla som plågar djur.

    Jag läser min brors ex blogg och tycker att människan är helt knäpp. Är övertygad om att hon slängde sina ppiller i toaletten för att "råka" bli gravid bara för få flytta ihop min sin kille och slippa jobba. Hon är stor som ett hus och ungen ser mer och mer efter ut för varje dag. Hon är själv lite lågbegåvad.

    Jag tycker att det föds alldels för mycket barn och rädd för att människan håller på att överbefolka jorden. Människor som skaffar 4-5 barn är alltså egoister som bara tänker på sig själva. Det får mig lite att vilja snegla på Kinas enbarns politik seriöst, fast jag tycker deras metoder är hemska med tvångsaborter och liknade.

    Kvinnor som inte är feminister dumma i huvudet. Är det inte en självklarhet att män och kvinnor ska ha samma rättigheter och möjligheter?
    Män som tycker män ska vara män och kvinnor ska vara kvinnor (mannen jobbar och frun vid spisen) önskar jag ska dö ensamma.

    Jag tycker inte om min sambos kompisar för de försöker hela tiden vara så himla speciella. Så fantastiska och sexuellt frigjorda. Dom är tråkiga och jag hatar den förbannade gitarren som jämt ska fram. Sen har min sambo legat med nästan alla tjejer i det kompis gänget, det får mig att vilja spy.

  • Anonym
    Anonym (hemsk) skrev 2011-04-04 10:58:29 följande:
    Skulle aldrig erkänna att jag knullar min socialsekreterares man regelbundet.
    Skulle aldrig erkänna att jag känner mig sviken av min bästa vän sedan hock fick barn och inte har hört av sig en endaste gång på två månader. Skulle heller aldrig erkänna att jag tycker att en av mina vänner inte förtjänar att ha barn pga hennes lathet och ovilja att göra något tillsammans med barnen. 
    fyffan va grovt haha hur fan hitta du hennes man?
  • Anonym

    Håll i er: jag har gjort något jag inte ens kommer att erkänna anonymt i denna tråden!

  • Anonym
    Anonym (sjukt) skrev 2011-04-04 11:09:46 följande:
    vad är det för sjuk sambo du har? Jag skulle tycka det var enormt oroväckande om min sambo tände på sånt!
    Hört talas om fetischer?
  • Anonym

    Jag tycker att de som ammar är sämre föräldrar, deras barn verkar så himla otrygga o skrikiga o griniga

    Jag tycker att de som föder med kejsarsnitt är så SJUKT mkt smartare, HALLÅ vakna upp kvinnor ?? Ni behöver inte skita på er framför folk o spricka sönder underlivet, VALET FINNS!

    Tycker många av mina vänners barn är så SJUKT fula (kan vara precis DIG jag tänker på fast du tycker din lilla knodd är skitfin)


     


    Har stulit på visningar ur badrumsskåp


     


    Har köpt reductil svart för att gå ner i vikt men ingen vet det o ALLA tror att jag tränar *roligast av alla tror jag*

Svar på tråden Jag kommer aldrig erkänna!!!!