• Tintin i Amerik­a
    Äldre 9 Feb 22:48
    48683 visningar
    19 svar
    19
    48683

    Chocken från norska polisen: "Alla våldtäkter i Oslo begicks av invandrare"!

    Demokratur skrev 2011-04-09 17:11:56 följande:

    Den norska polisen har redan tidigare gått ut med siffror om att ALLA överfallsvåldtäkter i Olso mellan 2006 och 2008 begicks av utomeuropeiska invandrare.

    (källa: www.dagbladet.no/2009/04/15/nyheter/voldtekt/innenriks/5759702/)

    Efter den senate veckans nya våg av överfall i Oslo - samtliga med utländska gärningsmän - tar nu norska politiker bladet från munnen. Regeringspartiet Arbeiderpartiet vill nu införa psykologiska utvärdering av alla asylsökare som kommer till landet för att få bukt med problemet.

    "- Vi måste våga sätta ord på verkligheten. När det gäller misshandel och våldtäkter är förövarna till allra största del män med annan bakgrund än norsk. Vi behöver få mer dokumentation om vilka de är. Vi måste kunna våga tala om det, säger Rieber-Mohn till VG" 

    (källa: www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php)

    Frågor:

    Är förhållandet så oerhört annorlunda i Sverige? Här tystas man snabbt om man ens vill påtala en viss överrepresentation.

    Borde svensk media vara med öppna med fakta? Eller är det bättre om man fortsätter att ha en mer politiskt vinklad hållning som går ut på att förtiga vissa sakkunskaper eftersom de anses för känsliga för folket att hantera?

    Vad tycker ni?

    Den senaste veckans artiklar om frågan i Norge:

    www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php

    www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php

    www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php


    Svensk. Bor i Småland. Kom ni alla så ska ni se vad som pågår på våra fester. Våldtäkter och andra sex. Ofredande är vardagsmat. Inget anmäls här. Då får man inte komma på nästa fest!

    Skål!
Svar på tråden Chocken från norska polisen: "Alla våldtäkter i Oslo begicks av invandrare"!