Inlägg från: vivianne |Visa alla inlägg
  • vivianne

    Kallrökt eller varmrökt lax till middag med potatis?

    Varmrökt lax är något av det bästa jag vet! Helst med romsås till precis som sassa!

    Jag brukar värma den under aluminiumfolie. Minns inte hur lång tid det tar, 15-20 min kanske. Men den måste inte få en särsklid temperatur, den är ju redan tillagad.

  • vivianne
    avilo skrev 2011-04-13 20:32:18 följande:
    Sant den är ju redan tillagad.
    Var någon stans brukar du köpa den rökta laxen
    I vanliga för det mesta. Är vi många köper jag en hel rökt lax (billigast), annars en liten bit i fiskdisken. Någon gång har det hänt att jag köpt på fiskrökeri såklart men det är om jag ska ha annat där. Tar inte den omvägen enbart för laxens skull.
Svar på tråden Kallrökt eller varmrökt lax till middag med potatis?