• ruttut
    Äldre 22 Apr 17:04
    23146 visningar
    63 svar
    63
    23146

    Jävla äckel gubbe jag har

    Min man är undergiven, alltså han tänder på att kvinnan styr o ställer och sexet får mannen inget utan kvinnan får när hon vill på hennes vilkor.! med detta grund har v bygt upp ett förhållande!

    Nu måste ja få klaga, om någon orkar läsa eller kommentera spelar ingen roll...

    1. han e så tjurig. Han skyller på sömn problem fast han sover 8 timmar per natt o jag bara sover i 6 timmar. Han klarar inte av mina barn längre. Minsta lilla så blir han galet arg direkt. ja får se efter han lika mycket jag ser efter mina barn, och tro inte att jag försvarar mina barn, tycker om att han hjäler mig att uppfostra dom, men svär o säger typ slänger du ut tuggummit direkt så blir de slagsmål i bilen, Då när han sade de vart jag så förbannad att jag slängde ut aset, han bad om förlåtelse och vt han gör fel, det är inte så att han gör illa barnen men uttrycker så illa verbalt. Även fast vi har klarat ut ett bråk eller tjaffs kan han utan att tveka komma tillbaka till gammalt och skälla på barnen igen fast de redan är fixat!

    2. Han har ingen aning om ekonomi. han förstår inte att om man handlar massa kött kanske de går på 600-800 när han betalar blir han alltid lika förvånad att deet inte kostade 200. Han har aldrig lön mer än 1 vecka, då super generös men varför? jag får ju ändå betala allt de 3 veckor som kommer.

    3, ska han handla nått måste det vara dyra saker för dyra saker är kvalite. tex när vi skulle handla en ny mobb till golvet var vi tvungna att betala 300 kr o inte 69 som de fanns. är trött på alla dessa bra märken och dyra avbetalningar han fixar för att klara de! han är en lyxfällan person! utan att överdriva. får 18 000 i lön räckningar för 17000 o då är inte mina räckningar inblandat. krediter överallt... teknik i överflöd.

    4. han är fet, äckligt fet, han är så fet att han har skavt sönder bil stolen efter hans mått. väger 170 kg, ärligt, en människa som väger så mycket är äcklig, klarar inte av att se han ens. försöker hjälpa han att gå ner, genom att laga hälsosammat till hela familjen, men han vräcker i sig, dricker bland annat 4 l mjölk per dag, smyg dricker cola light, light produkter tror han är fett fria och hälsosamma, (idiot) han äter 5 gånger per dag, varje gån lite större potioner än en dagens på en generös resturang. på de äter han jordnötter salta, kanske 4 dl per dag... han tror han bantar men i verkligheten så äter han sig bara fetare o fetare, ärligt nästan så ja hoppas han åker på en hjärtinfalk, för de förstjänar aset!

    5, nu när jag skrivit klart detta förstår ja att jag måste slänga ut aset o aldrig mer se han, han förtjänar inte mig! även fast jag ser till att han städar diskar och masserar mig dagligen! aset ska ut, ja klarar inte av han! har ja rätt slänga ut han på gatan redan idag? han har ingen egen lägenhet, han är inte skriven hos mig och jag har barn! kan jag ärligt talat resa mig ut o bokstavligt talat skicka iväg han? eller har han några rättigheter ja måste tänka på!

  • Svar på tråden Jävla äckel gubbe jag har
  • Välvil­lig
    Äldre 22 Apr 17:25
    #1

    Klart du kan slänga ut  honom. Han får väl sova utomhus tills han hittat något, han har ju ett värmande fettlager.

  • ruttut
    Äldre 22 Apr 17:42
    #2
    Välvillig skrev 2011-04-22 17:25:46 följande:
    Klart du kan slänga ut  honom. Han får väl sova utomhus tills han hittat något, han har ju ett värmande fettlager.
    HAHAHA taack, du har så rätt! han åker efter middagen när han diskat
  • Anonym
    Äldre 22 Apr 17:46
    #3

    Vad har strukturen på ert förhållande med saken att göra? förstår inte riktigt varför du förklarade det och sen hade inget med det att göra :S

  • Äldre 22 Apr 17:47
    #4

    Efter det kan du lära dig att uttrycka dig i skrift, stava och grammatik.

    Vad vill du uppnå med din berättelse?

    Att du har sex med ett as på 170kg är ju inte vårt fel - undrar hur du ser ut... Jag kan slå vad om att du är fet och tjänar mindre än ditt as på 170kg till man.

    Lycka till...

  • Anonym
    Äldre 22 Apr 17:47
    #5

    Förresten, om han är undergiven och du dominant så låter det inte som att det fungerar särskilt bra

  • Äldre 22 Apr 17:49
    #6

    Käleken verkar ju ha försvunnit från din sida. Så gör du slut för bådas skull.

  • Äldre 22 Apr 17:51
    #7
    ruttut skrev 2011-04-22 17:04:17 följande:
    smyg dricker cola light, light produkter tror han är fett fria och hälsosamma, (idiot)
    Cola Light innehåller varken fett eller i princip någon energi. Det ökar din vikt ungefär lika mycket som vatten gör.

    Däremot verkar du inte ha särskilt pli på din karl om han nu verkligen är undergiven och du dominant, det är termer som kastas omkring allt för mycket utan att betyda något här.
  • Anonym
    Äldre 22 Apr 17:55
    #8

    han verkar inte ha nån respekt för dig och har han inte det så är det ditt eget fel. Man kan inte leva i ett D/s förhållande om man inte tar hand om varandra, och det krävs faktiskt mer än i ett vanligt förhållande eftersom den ena underkastar och ger sig totalt. Men jag vet inte om jag ens tror att den här tråden är seriös.

  • ruttut
    Äldre 22 Apr 18:25
    #9
    Anonym skrev 2011-04-22 17:55:55 följande:
    han verkar inte ha nån respekt för dig och har han inte det så är det ditt eget fel. Man kan inte leva i ett D/s förhållande om man inte tar hand om varandra, och det krävs faktiskt mer än i ett vanligt förhållande eftersom den ena underkastar och ger sig totalt. Men jag vet inte om jag ens tror att den här tråden är seriös.

    det har varit bra! men jag orkar inte ta allt seriöst o få pli på allt han gör då hans humör chiftar och han har andra grund principer. han är inte så undergiven som han ibland vill vara! utan tar tal i situationer han inte ska! sen kan ja inte säga att jag är världens bästa, utan ja har tröttnat o låtit saker gå vidare utan ta tag i de hela, kan förstå att du tycker detta inte är att vara seriös, men ja struntade i hur jag skulle formulera mig utan bara efter en dålig vecka skrev ner allt jag har i huvudet utan läsa igenom de ens. men den e seriös, han står o diskar just nu och ja latar mig i soffan, har beställt en fotmassage o fila tånaglarna vilket han troget sa ja madame till! det funkade bättre när vi inte odde ihop, har ja låtit de gå för snabbt, för de är väldigt svårt när man har barn. för barnen måste se att jag visar han hänsyn på ett annat sätt för jag vill inte att mina barn ärver min domenans eller min partners undergivenhet!


    jag vet detta kräver så mycket mera, och jag tror faktiskt att jag tagit mig vatten över huvudet! Kanske stämmer de där om respekt, men ena sekunden så säger han ifrån och gör sig själv jämnstäld senare när jag tar upp det när vi är ensamna blir han väldigt skamsen och sjukt undergiven resten av kvällen, vi har kört detta 1 år, 9 månader som särbo o 3 månader som sambo... särbo fungerade de utmärkt! o hans vikt.. de brydde ja mig inte ens om förut, nu irriterar jag mig på allt han gör!

  • ruttut
    Äldre 22 Apr 18:29
    #10
    tompatiger skrev 2011-04-22 17:47:12 följande:
    Efter det kan du lära dig att uttrycka dig i skrift, stava och grammatik.

    Vad vill du uppnå med din berättelse?

    Att du har sex med ett as på 170kg är ju inte vårt fel - undrar hur du ser ut... Jag kan slå vad om att du är fet och tjänar mindre än ditt as på 170kg till man.

    Lycka till...
    HAHAHAHHAAH

    du e rolig. du är säkert fet själv och tog åt dig! de var inte dig detta handlade om utan min man! japp ja tjänar mindre. men jag har mindre räckningar och klarar mig på min inkomst, jag väger 55 kg o är 160 cm lång så, så fet är jag inte. att jag har sex med han! inte fullbordat samlag eftersom ja inte gillar det! han ger mig njutning jag ger inte han nått! han njuter av att jag tex står på han, ber han slicka mina fötter eller min rumpa/slida.

    tydligen kan ja uttrycka mig tillräckligt i skrift för att du ska förstå. alla är inte bäst på allt o att ha talsvårigheter och skrivsvårigheter är i sverige ett handikap! något jag inte ett dugg skäms över...

    taack o puss
Svar på tråden Jävla äckel gubbe jag har