• Anonym

    Hur vet man om man är snygg?

    Genom att titta sig själv i spegeln...så vet man är man snygg eller inte Skrattande

  • Anonym

    Det är ju så olika...

    Rent generellt brukar ju personer med fin hy automatiskt se lite bättre ut än personer med dålig hud. De får mycket gratis tack vare denna fina hud.

    Blankt tjockt hår med god kvalitet gör ofta en person vackrare än vad denne hade varit i en tunnhårig o glanslös version.

    Men oftast märker man väl på folks reaktioner ifall man ser bra ut eller inte, en snygg person får fler ragg och fler komplimanger än en medelmåttig person. Även mer oönskad uppmärksamhet också förstås och det kanske inte är så smickrande ifall folk vill vara med en för att man är snygg o inte för att man är en sådan härlig person. 

    Men oftast kan de flesta personer se rätt bra ut bara de optimerar det bästa hos sig själva, kanske genom att regelbundet besöka hudsalonger, fixa naglarna, håret, köpa en oklanderligt snygg garderob, träna stenhårt för att forma kroppen på det sätt man vill ha den, dona med brun utan sol, raka benen och övriga delar av kroppen till förbannelse och lägga mycket tid på att sminka sig.

    Hårt arbete, man får ta ställning till ifall man tycker det är värt det. Jag personligen tycker inte det utan ser ut som en halvrisig version av hur jag egentligen hade kunnat se ut ifall jag orkat anstränga mig mer.

Svar på tråden Hur vet man om man är snygg?