• Philippa

    equasym!!??

    Min son har ADHD och äter concerta som kan ge svåra biverkningar... vi valde dock att prova och det är det bästa vi har gjort. Han är mycket lugnare och har koncentration i skolan...

    Så diskutera fördelar/nackdelar med läkaren.

  • Philippa
    Sunshine2010 skrev 2011-05-13 11:48:39 följande:
    Hej Trollpackan!
    Tack för ditt svar.

    Får man fråga hur gammal din son är? Har det påverkat hans skolgång, har ni märkt en markant skillnad?

    Jag har diskuterat detta med läkaren i onsdag som sagt. Hon nämnde att sömnlöshet och lite ont i magen samt huvudvärk i början var vanligt. Men jag var den som gick in på Internet efter samtalet och läste på lite mer, kring erfarenheter av detta läkemedel och blev lite rädd. Men jag tror att gör man allt rätt, rätt dos vid rätt tid på dygnet så borde det fungera.

    Hur länge tog det innan ni märkte någon skillnad? Förlåt men jag känner mig lite splittrad och vill veta så mycket som möjligt!

    Ha en bra dag!
    Min son var 15 när han började medicinera och vi började på lägsta dosen. Efter ca 5 månader var han uppe i full dos och vi märkte en skillnad efter ca 2 månader, han själv märkte en skillnad efter ca 3 månader och alla hans kompisar märkte skillnad ungeför samtidigt som honom. Han hade en del biverkningar i början som gick över helt efter ca 6 månader.
Svar på tråden equasym!!??