• Neiti
    Äldre 11 Jun 23:03
    34634 visningar
    184 svar
    184
    34634

    Varför DU inte går ner i vikt!

    Hej! Måste bara säga att ts:en var väldigt intressant läsning!! :)

    Har i februari börjat gå hos en dietist och måste få säga att det verkligen var en aha-upplevelse. Så häftigt att få veta hur mycket man förbrukar på en dag om man bara skulle ligga på soffan. Samt få veta hur mycket % fett, vätska etc man har i kroppen.

    Jag har ingen strikt diet utan jag äter allt. Grundregeln för mig är nyckelhålsmärkt + tallriksmodellen. Regelbundna måltider för att hålla igång förbränningen. Ibland skippar jag mellanmålen för att jag helt enkelt inte är hungrig. Sunt förnuft hel enkelt! (jag har en gräns kalorier per dag men inget "krav", helt ok att det är mer ena dagen och mindre den andra, jag väger inte min mat eller så, jag har nästan halverat mina portioner genom att använda en mindre tallrik!)

    Helt klart värt att betala 100:- varannan månad då det är invägning och få ett "kvitto" på hur det gått. Verkligen peppande att jämföra kvittona som specialvågen ger - se hur fett%, vätskan, BMI osv förändrats.

    Jag rekommenderar verkligen att ta kontakt med en dietist - man har inget att förlora. I mitt fall handlar det om 15 kg, ingen jättesiffra jag vet, men jag vill inte bara gå ner utan förbli också.

    Tack för mig!

  • Neiti
    Äldre 13 Jun 23:12
    #71

    Det är genom landstinget. Jag blir lika amazed efter varje besök!!

Svar på tråden Varför DU inte går ner i vikt!