Inlägg från: brunöga 72 |Visa alla inlägg
  • brunöga 72

    Vad har era barn för fritidsaktiviteter?

    Min son på 8 år går på judo och han tycker jättemycket om det!
    Han har en suverän ledare som är lagom sträng o lagom snäll samt mycket pedagogisk.

    Jag personligen tycker att en aktivitet är lagom i denna ålder, i alla fall för min son som går på fritids till 16-16.30 varje dag.

  • brunöga 72
    Filip 2 år skrev 2011-05-31 16:04:13 följande:
    Jag tycker att två aktiviteter per vecka (måndag till fredag) är lagom för min son. Han går i skolan till kl. 15.25. Fotboll spelar han på skolan och då hämtar jag honom kl. 16.30. Problemet med för många aktiviteter är att det då blir svårt att hitta dagar till "playdates". Men om alla har max två så kan man i alla fall hitta en dag som passar. På fredagar så dansar min son streetdance mellan kl. 16 och 17. Han precis börjat och nu kommer en kompis till honom börja också. Men jag förstår om barnen har långa dagar så är det inte så lätt. Men 16-16.30 låter som en normal lång dag tycker jag. Dessutom så är det jobbigt om aktiviteten är mellan kl. 17-18 eller kl. 18-19 så blir det väldigt sent och stressigt. Sedan så beror det också på mängden läxor i skolan. Mellan vilka tider är judon?
    Judon är mellan 17 och 18, så det blir att åka hem en kort vända efter fritids o byta om o sen iväg. Men det går bra eftersom sonen tycker att det är så himla kul! Oftast lagar min äldsta dotter middag medan vi är på judon så vi kan sätta oss vid matbordet direkt när vi kommit hem, skönt!
Svar på tråden Vad har era barn för fritidsaktiviteter?