Forum Religion - Samhälle
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Människan = Hundratals miljoner år gammal, äldre än både apdjuren och dinosaurierna!

  Sön 5 jun 2011 17:08 Läst 43046 gånger Totalt 547 svar
  Visar endast inlägg av roffe - Visa alla inlägg
 • Sön 5 jun 2011 17:08 #10

  Varför är det så viktigt för dig att bevisa att vi inte kommer ifrån apor? Kristna fanatiker tror ju ändå stenhårt på att jorden bara är 6000 år gammal, hur går det ihop med din information (det mesta såg ut att vara från 1800-talet, ja vi har ju inte blivit ett dugg bättre på att identifiera gamla objekt sen dess eller så :P) där du säger att människan är flera hundra miljoner gammal.

  Om vi fanns med kött och blod FÖRE jorden, vart var vi då? Knappast i himlen, jag har flugit, det fanns bara moln där...

 • Sön 5 jun 2011 17:12 #14
  The past is now skrev 2011-06-05 17:11:14 följande:
  ASG!!! Då gick du till fel psykolog.

  Din sk hjälp vad nu det är...tja det hjälper föga. LOL!!
  Psykolog? Hon gick till kyrkan :P 

  När jag var liten trodde jag stenhårt på tomten. Honom har jag sett till och med. Jag fick fina grejer :D
 • Sön 5 jun 2011 17:56 #37
  Gudasänd skrev 2011-06-05 17:38:30 följande:
  Varför?

  För att människor då lättare kan ta åt sig andliga budskap, när man inte längre är indoktrinerad i ateismen...

  Jorden har enligt de heliga indiska Veda-skrifterna funnits i närmare 2 miljarder år, och det återstår lite drygt 2 miljarder år, innan Herren Shiva förintar Jorden...

  Apropå alla fynd av fossiler och artefakter, som bevisar att vi funnits på Jorden i hundratals miljoner åtr, inget av alla dessa fynd har någonsin dementerats eller överbevisats!

  Innan jorden skapades, så hade vi själar givetvis inga jordiska kroppar av kött och blod, säger ju sig självt...

  Vart vi fanns då?

  Finns ju liv på alla himlakroppar...förutom att en hel del levde i den eviga andliga världen...
  Vet du ens vad indoktrinering är? Det är när man säger åt små barn att gudar finns som om det vore vetenskap. Detta händer varje år i alla svenska skolor, för små barn har inte tillräckligt utvecklade hjärnor för att förstå att allt folk säger inte är sant.

  Jag är inte indoktrinerad i ateismen.  Jag växte upp i en vanlig skola där Jesus och resten av gubbarna beskrevs som om det vore lika sant som att vi andas luft. Jag är döpt och konfirmerad, jag hade religiösa lärare i en helt vanlig skola.

  Jag insåg när jag blev vuxen och min hjärna kunde förstå mer och mer att allt man läser inte är sant, att jag blivit grundlurad sen barnsben. Att vuxna använder religion för att det gör det lättare att uppfostra barn och kontrollera dem när deras egen förmåga brister. Precis som påven kontrollerar människor världen över genom att förbjuda t ex kondomer i Afrika (bra jobbat, har han hört talas om aids eller).

  INGEN har tvingat mig att inte tro. INGEN har lurat in mig i något. Jag valde själv att lämna en sjuk värld för att förlita mig på kärlek, vänskap, familj, respekt och intelligens.
  Jag bad till Gud från ca 4 års ålder. Jag ville ha en familj som inte skriker, slåss, bråkar och sprider hat. Jag ville ha ett normalt liv. Jag ville inte vara utstött, ensam.

  Vad fick jag av det? INGET. Min familj är lika trasig, jag har fortfarande få vänner omkring mig, världen blev inte ett dugg bättre. De vänner jag har idag, har jag för att jag själv har skaffat dem. JAG har gjort det. Inte nån jävla gud. Faktiskt. Allt jag har, har jag skaffat själv, genom min egen styrka.

  Nästa gång du snackar om indoktrinering kan du ju nämna hur du själv blev religiös. För inte vaknade du en dag och kunde alla religiösa skrifter utantill. Nej, någon visade dig, någon berättade för dig, någon lovade dig... DET är indoktrinering.

  Att vakna upp en dag och säga "det här är fel, det ni gjort mot mig" är inte indoktrinering. Det är intelligens och styrka.

  Snacka inte om saker du inte vet något om.
 • Sön 5 jun 2011 18:05 #42

  Men snälla du, om det är publicerat så är det ju redan ute bland folk som läser.

  Vi som "tror" på utvecklingsteorin (som inte är en tro, utan en samling fakta på hur det är bevisat) ser gärna fler bevis på hur och när de första människorna kom till, det är så fortskare arbetar bland annat, de kommer med en tes, sedan försöker de motbevisa dem så mycket som möjligt.

 • Sön 5 jun 2011 18:12 #47
  Gudasänd skrev 2011-06-05 18:11:41 följande:
  Du misar att vi trädde in i det darwinistiska paradigmet under senare delen av 1800-talet...

  Det evolutionstroende etablissemanget filtrerar ju bort allt som motsägerv deras Gudlösa teorier...
  Precis som ni religiösa filtrerar bort allt med vetenskapliga bevis....
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll