Forum Religion - Samhälle
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Människan = Hundratals miljoner år gammal, äldre än både apdjuren och dinosaurierna!

  Sön 5 jun 2011 17:51 Läst 43046 gånger Totalt 547 svar
  Visar endast inlägg av qenzo - Visa alla inlägg
 • Sön 5 jun 2011 17:51 #31
  ALM skrev 2011-06-05 17:42:50 följande:
  Varför skulle "någon" vilja hemlighetsstämpla dina sk teorier/sanning? Vem tjänar på det och varför.
  Om nu människan har funnits på jorden i flera miljoner(miljarder?) år varför skulle man mörka det i så fall?
  Btw du har inte fler länkar?
  :D
  Och jag undrar varför det inte finns nyare publiceringar, de flesta är från 1800-talet och några få runt 1960.
  Fan den som gjort dessa upptäckter, och kunnat visa fram vetenskapliga bevis, skulle ha blivit mångmiljonär från fynden!

  Det är tragiskt att se pseudovetenskap (dvs falsk vetenskap grundade på tro och fantasier och kan därför inte kontrolleras eller upprepas) få en så stark befästning hos vissa -.- 

  Kanske fler länkar hjälper ;) 
 • Sön 5 jun 2011 17:57 #39
  Gudasänd skrev 2011-06-05 17:51:46 följande:
  Men skribenten skrev att Gud är död...för att kunna ha hamnat i det tillståndet, så måste man först ha fötts...logiskt!

  Finns för övrigt ingen död efter livet!
  Uhm ja men om man inte kan dö, varför har man då begravningar? Eller Jordfästning som det ju också heter "Jordfästning är egentligen en beteckning på en magisk handling varigenom den avlidna bands, fästes, vid jorden, så att han eller hon inte skulle gå igen och besvära eller skada efterlevande."

  "Begravning, även kallat jordfästning, är en ceremoni inför gravsättningen av ett lik. "
  Lik = avliden = död

  Om man inte förblir avliden eller död efter.. ehm livet. Varför då besvära sig med allt detta? Eller lever man vidare menar du?
 • Sön 5 jun 2011 18:34 #55
  Gudasänd skrev 2011-06-05 18:11:41 följande:
  Du misar att vi trädde in i det darwinistiska paradigmet under senare delen av 1800-talet...

  Det evolutionstroende etablissemanget filtrerar ju bort allt som motsägerv deras Gudlösa teorier...
  Så för att Darwin kom med sin teori på 1800-talet så har inte den vetenskapliga basen förändrats sedan dess? Vi har alltså stått stilla på all vetenskap beträffande evolutionen sedan 1800 kallt? DET var en intressant tanke hahaha
 • Sön 5 jun 2011 18:37 #56
  Gudasänd skrev 2011-06-05 18:28:00 följande:
  Tvinga?

  Det är ingen som tvingar dig att ta del av de andliga sanningarna som jag skriver om här!

  Att du i skolan blev indoktrinerad till att tro på hokuspokus-teorierna kring Big Bluff och emolutionen, det har ingenting med otillbörlig påverkan att göra?
  I skolan? Du är väl ändå medveten om att de flesta som sitter här är vuxna människor, många dessutom väldigt belästa inom området du just nu förkastar. Och eftersom det också rör sig om vuxna har de förhoppningsvis kunskapen läsförmåga i bagaget samt kunskapen om hur man hämtar och får mer information om aktuella ämnen.

  Skolan må ha talat om att kristendomen är "bra" men jag som vuxen har kommit fram till att all religion är vansklig och uppenbarligen informationsfattig. 
 • Sön 5 jun 2011 18:40 #60
  Gudasänd skrev 2011-06-05 18:38:25 följande:
  Men hur kommer det sig då att vi aldrig fått höra talas om i medier eller läroanstalter kring dessa fynd som så totalt motsäger evolutionsteorin?

  Hmm...

  Säger inte det dig något?

  Vi har blivit grundlurade! Skrikandes
  Därför, att sedan dessa (det du visade) blivit publicerade har nya rön uppstått och därmed är den gamla informationen inte längre informativ utan felaktig...
 • Sön 5 jun 2011 18:55 #67
  Gudasänd skrev 2011-06-05 18:45:57 följande:
  Evolutionsteorin är bekräftad?

  Hur kommer det sig då att det evolutionstroende etablissemanget febrilt i över 100 år har sökt efter den "felande länken" och aldrig lyckats hitta någon sådan länk?

  Var finns bevisen för att Mannen och Kvinnan skulle ha nån stackars föräldralös slumpbakteri, som sin vördade Urfader?

  Hör du inte själv hur sjukt ologiskt det låter, att vi skulle ha en IQ-befriad hokuspokus-bakterie som vår vördade gemensamma Urfader?  Skrattande

  Saga: Groda + Prinsessans kyss = Prins

  Lögn: Bakterie + Miljarder av år = Människa

  Evolutionsteorin är bara sagor för vuxna...  Flört

  Utdaterade fynd?

  Fynden har ju aldrig motbevisats, så hur kan de vara utdaterade?
  Men käre värld.. vet du ens vad den felande länken är? Om inte ska jag förklara den för dig väldigt enkelt.

  I övergångarna mellan arter (under evolutionen) finns en "saknad" länk. En länk som kan foga samman skilda arter med varandra. Dvs att de härstammar från samma "plats".
  Dvs om A är på Gotland och B på fastlandet, vad är den "felande länken"?
 • Mån 6 jun 2011 02:55 #89
  Digestive skrev 2011-06-05 23:03:54 följande:
  Tycker att folkmobben här faktiskt ska presentera faktiska motbevis för vad TS faktiskt har presenterat som egna bevis - annars så tror jag att ni förväxlar en faktiskt diskussion med traditionell FL-pajkastning.

  Gillar för övrigt hur ni kallar TS för indoktrinerad och hjärntvättad, när ni själva hänvisar till saker som om de vore sanna per automatik. Modern vetenskap håller evolutionsteorin som sann men lyckas inte redogöra för dess sanningshalt någonstans här, utan håller det enbart som sant och med inget mer än "alla andra tror ju på teorin i vetenskapens namn" bakom er.

  Ni talar som om det vore omöjligt att bli hjärntvättad och indoktrinerad så länge man håller sig till det som presenteras under vedertagen vetenskap - en ganska roande inställning faktiskt, med tanke på era hårda ord riktade mot TS.

  Redogör nu för sanningshalten uti evolutionsteorin eller bevisa er själva de facto  indoktrinerade och hjärntvättade. Man kan knappast komma dessa begrepp närmare när man inte bara håller någonting för sant, utan att själv kunna redogöra för dess sanningshalt - utan även ger sig på och försöker såra samt förnedra oliktänkande.

  Kanske dags för er att faktiskt slå upp definitionen av indoktrinering? Ni får ursäkta om jag i förväg ställer mig väldigt övertygad om att de flesta här - troligen de som beter sig och låter som värst - faktiskt har svalt evolutionsteorin med hull och hår, utan att kunna redogöra för dess sanningshalt det minsta.

  Upp till självaktningsfulla bevis, gott folk! Solig
  Problemet är ju att det inte spelar någon som helst roll vad man visar fram, varken här eller i andra trådar. TS har ju startat x antal trådar likt denna på kort tid och vad som än sägs eller visas upp, förkastas.
   
 • Tis 7 jun 2011 12:12 #196
  Rakad Apa skrev 2011-06-07 00:30:12 följande:
  Jo för alla vet ju att bloggar är säkra källor
  Jag kommer inte ens in, men iaf... Det är ju Gudasänds egna blogg det där "snilleblixten" så den går ju absolut inte att läsa om man söker annat än pseudovetenskap.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll