Forum Skönhet - Kropp & själ
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Har du pigmentfläckar / ålderfläckar ??

  Tis 9 aug 2011 16:55 Läst 37475 gånger Totalt 27 svar
  Visar endast inlägg av turkos77 - Visa alla inlägg
 • turkos­77
  Återställ
  Tis 9 aug 2011 16:55 #12

  yellow cream. Jag har provat typ alla krämer som finns. Ipl-laser mm. Har melasma på överläppen. ser för jäkligt ut. 2 veckor med yellow cream och nu är det bara pyttelite kvar. Lägger på ett lager på natten. Huden flagnar och torkar ut och det gör lite ont och är torrt. Men otroligt resultat.

 • turkos­77
  Återställ
  Ons 10 aug 2011 10:20 #14

  Jag köpte den på stureplanskliniken. Man kan köpa den online med. Märket är dermaceutic. Jag är så glad över resultatet. Behöver inte ens sminka över nu. Är så fint. Såg hemsk ut i en vecka ungefär. Såg ut som om jag hade brännskador. Men när huden flagna av så var fläckarna borta. Då har jag i flera år gått runt med en hemsk mustasch.  Två veckor med denna krämen så är det i princip borta.

  Jag vet att det antagligen kommer tillbaka om jag är i solen mycket. Kommer fortsätta använda krämen då och då om jag ser att fläckarna är på väg tillbaka. Tog det två veckor att få bort hela randen jag hade på överläppen så ska det nog inte vara så svårt att underhålla nya fläckar.

 • turkos­77
  Återställ
  Tor 25 aug 2011 20:05 #17
  star67 skrev 2011-08-10 18:27:25 följande:
  härlig försår din glädje, men för att undvika få fläckarna tillbaka jag skulle rekomendera dig att använda Super Glandin som dag kräm varje dag eftersom man kan få fläckarna tillbaka även om man inte solar  + att ha hög Solskyddsfaktor när du solar.
   Jag ska absolut köpa den krämen. Provar allt som säger sig hjälpa. När de äntligen har försvunnit så mycket så hade det varit bra om de hållt sig borta.
 • turkos­77
  Återställ
  Lör 27 aug 2011 20:57 #19

  Jag lägger bara på fläckarna. Den är väldigt stark och huden flagnar av efter några dagar. Ser ut som om man har en liten brännskada där man har lagt på krämen. Ialla fall på mig. Jag lägger den bara på kvällen. Krämen är gul och det går inte att dölja att du har lagt på den. Så jag har använt vanlig kräm i ansiktet och yellow på överläppen.  Någon dag har jag fått skippa att lägga på den på natten för att huden har varit så känslig och "bränd". Har då vilat en dag och lagt på en vårdande kräm.

  Nu använder jag inte den längre. Mina fläckar är stort sett borta och huden har läkt ihop igen. SUpernöjd.

 • turkos­77
  Återställ
  Ons 31 aug 2011 19:10 #21

  jag smörjer på ett lager på mina fläckar.  tar kanske lite för mycket, men om det funkar så tar jag hellre för mycket än för lite.

  Hoppas att det hjälper på dig. :)

 • turkos­77
  Återställ
  Fre 2 sep 2011 20:39 #23

  jag har för mig att det dröjde några dagar för mig innan det börja göra ont. Det var inte först huden börja flagna som det börja göra ont. Men jag tror att det stack och brände lite från start. Undrar om det kan finnas olika styrkor på krämen?

  Jag hoppas verkligen att det hjälper lika bra på dig som det gjort på mig.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll