Inlägg från: Anonym (Och ännu en...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Och ännu en...)

    Min sambo kan inte diskutera våra problem

    Jag är i exakt samma situation! Min sambo har ett delikat mansproblem (erektionsprobs)... som han vägrar att ta tag i.  Det är inte medicinskt utan det sitter i huvudet på honom. Jag kan inte nämna detta känsliga ämne utan att han går i försvar osv. Det går igen i andra saker också. 
    Jag antar att trådstartaren känner samma maktlöshet som jag? Jag vill ju att vi bara ska ha en nära och rak kommunikation utan stolthet och prestige så att vi ska kunna vara så lyckliga som det bara går. Men det görs ju inte av en part, båda måste ju vara med...

    Precis som 68an skriver så handlar även det här om hans dåliga självkänsla. Jag vet inte hur jag ska kunna prata med honom om det heller för så fort jag öppnar munnen då tycker han nu att jag mässar och alltid ska ha rätt, att allting bara är hans fel osv. SUCK...

    Jag har börjat att ge upp nu. Jag känner mer och mer att jag inte kan ta ansvar för att han inte vill eller vågar utvecklas. Och jag vill inte leva i en sådan här relation.

    Trådstartaren, har du funderat på parsamtal? 

  • Anonym (Och ännu en...)
    Anonym skrev 2011-06-17 14:55:06 följande:
    Min man har även haft erektionsproblem (pga av några ex som retat honom för den lille, för att det gick för fort för honom, för att han inte fick den att stå länge och mer) när vi träffades var han så rädd att jag skulle dra på en gång så valde han att berätta på en gång för mig att han hade erektionsproblem och varför, varpå jag sa att det har inte med storleken att göra med, utan teknik och att man kan ha skönt utan ståfräs och att man måste ge tid för varandra att njuta osv. Efter det samtalet så har han erektion varenda dag och första året hade vi sex 9 ggr nästan dagligen. Nu har vi varit tillsammans i 4 år och har s och sex minst en gång om dagen!
    Jag kan bara säga till alla kvinnor: Ge faan i att kritisera männen om ni inte är nöjda med sexet och hans kön, det är mobbing och kränkande, byt karl istället då!
    Eller så kan ju just det faktum att lämna karl´n bara ge ännu mer bekräftelse på att han är värdelös om han inte kan prestera. Tycker nog att stanna kvar och tillsammans lösa problemet känns som en mer konstruktiv väg att gå.
Svar på tråden Min sambo kan inte diskutera våra problem