• youand­meandt­hebaby
    Äldre 2 Jul 11:34
    192212 visningar
    3512 svar
    3512
    192212

    jag fick inte amma på åhlens(min son 3 månader)

    när jag o min man o våran 3 månaders baby va på åhlens igår (stockholm vid drottninggatan) fick jag inte amma mitt barn när vi satte oss vid fiket som är längst ner på
    åhlens.

    det va en svensk kille som jobbade där o jag satte mej o ammade mitt barn o då kommer han fram till mej o sa: då fick inte sitta här o amma. då sa jag : va skojar du?
    och fortsatte o amma mitt barn. då ringde idioten vakterna. så efter en stund kom 2 stora vakter fram till mej o sa: du måste respektera personalen när dom säger att du inte få amma här. och då sa jag att jag få amma mitt barn va som helst. och att säga till en mamma som sitter o ammar att hon inte få det. det är en stor kränkning. jag sa även att jag har inte gjort nåt fel och mitt barn är hungrig.
    vakterna sa bara att jag måtse gå.

    efter ett tag kom det fram en kvinna till oss,hon satt bakom mej o såg allting. hon sa att detta va vidrigt och att jag får amma vart jag vill. jag sa till henne att min barn e 3 månader o han e hungrig. hon va jättesnäll o såg väldigt ldesen ut för mina vägar.

    jag sa till vakten kan du gå så jag få amma mitt barn ifred tills han e klar?. både vakterna stod o vaktade mej när jag satt o ammade. presic som om jag skulle va nån bråkstake. och vakterna ringer man bara när nån är bråkig.

    jag känner mej jätteledsen o kränkt. men är glad att denna kvinna tog min sida.
    det uppskattar jag mycket.

    kille som ringde vakterna va typ vi 19 åldern. fan inte ens torr bakom öronen.

    Suck!

  • Svar på tråden jag fick inte amma på åhlens(min son 3 månader)
  • youand­meandt­hebaby
    Äldre 2 Jul 12:38
    #44

    Fattar inte att ni frågar mej detta!! Om kag tog en fika. Det ska inte spela nån roll. Jag har ammat där förut o då har ingen sakt nåt. Men då har det vatt utländska som har jobbat där. O då har jag fått ammat där hur länge som helst. Då stod o vaktade mej som om jag vore kriminell eller nåt. Så här för man bara inte

  • youand­meandt­hebaby
    Äldre 2 Jul 12:45
    #54

    Om mitt barn e hungrig o skriker så har man inte tid o runt o leta

  • youand­meandt­hebaby
    Äldre 2 Jul 12:47
    #59

    Om ni nu måste veta så köpte jag en kaffe. E ni nöjda nu?

  • youand­meandt­hebaby
    Äldre 2 Jul 13:26
    #97

    Nej det va inte nån som störde sej. Och isåfall om du störde sig varför titta?
    Om det skulle va en handikappad som måste bli mattas o dreglar ska man kasta ut han me för att det finns dom som stör sej på det?

  • youand­meandt­hebaby
    Äldre 2 Jul 17:47

    Detta handlar inte om att jag blottar mitt bröst detta handlar om att min son på 3 månader skriker för att han e hungrig. Skulle du har låtit han skrika eller skulle du ge han mat? Jag vill inte att min Sötnos ska gall skrika för att jag inte kan ge han mat . Han e rätt att få mat i sej som alla andra . Han e 3 månader .!!!

  • youand­meandt­hebaby
    Äldre 3 Jul 00:24

    Till er alla som skriver att jag inte va kund där så kan jag berätta för att jag köpte mej en kaffe. Men oavsett om jag hade gjort det eller inte så är det förnedrande att 2 stora vakter stod o vaktade mej när jag ammade min son som e 3 månader. Hade inte du kännt dej kränkt om detta hade hänt det. Jag kan även berätta att jag har ammat
    På detta fika 1000 gånger o aldrig blivit så här bemött. Det är aldrig nån som har sakt till mej eller ringt till vakterna. Som fick mej att känna som om jag gjorde nåt kriminellt. Jag fick inte ens amma färdigt!! Stackars bebis !! Han e så liten o helt oskyldig. Hur kan vuxna människor göra så här mot ett barn? För det är ju faktiskt han som kommer i kläm. Det är han som inte får äta färdigt tills han bli nöjd!!! Hur kan man rättfärdiga det?

  • youand­meandt­hebaby
    Äldre 3 Jul 00:56

    Jag har aldrig hört att man inte få amma på det fiket. hat smalt där 1000 gånger o aldrig blivit tillsagd.

  • youand­meandt­hebaby
    Äldre 3 Jul 01:09

    Alla ni som skriver att man inte få amma offentligt kan väll ta en minut o tänka på att alla vi har vatt små bebisar vars mammor har ammat ute som inne. Vi har alla varit där. Dvs varit små söta gulliga små bebisar som har blivit super hungriga när ni har vatt ute me era mammor. Tror ni inte att era mammor har vatt tvinga att amma er ute där det är folk? Vi som är vuxna o som inte är små söta bebisar länge tar allting för givet. Vart ät ödmjukheten mot ett spädbarn o framför allt förståelsen?

  • youand­meandt­hebaby
    Äldre 3 Jul 01:18

    Hur kan man tycka att amning är äckligt ? Va tror ni inte ers mammor gjorde på er? Jo ammade!

    När jag inte ammar så får jag mjölkstockning. Detta gör skit ont för det blir stopp i bröstmjölkskanalen när man inte ammar på ett tag. Det bästa för våra sötnosar är bröstmjölk! Varför e det så svårt o fatta? Jag tänker inte sluta i amma offentligt. Kan ju inte va instängd hemma för att det finns dom som stör sig på att man ger sitt barn mat!

Svar på tråden jag fick inte amma på åhlens(min son 3 månader)