• susa

    jag fick inte amma på åhlens(min son 3 månader)

    Mrs Moneybags skrev 2011-07-02 11:38:46 följande:
    Ring varuhuschefen och lämna ett meddelande, samt skriv ett mail till dem.

    Så här får det inte gå till.

     
    Absolut måste du ringa varuhuschefen och berätta!!
  • susa
    Busbellan skrev 2011-07-02 12:04:10 följande:
    Ja, och då finns ju inget sånt tillgängligt och man måste få sitta nån annanstans men jag får uppfattningen att ts inte ens kollat amningsrummet.
    Men frågan är om det ens är lagligt att blir utkörd pga att man ammar på café.

    Har själv ammat mina två barn lite överallt och aldrig fått problem. Brukade dock lägga en halsduk eller filt över barnets huvud och mitt bröst för att folk runt omkring inte skulle kunna se
  • susa
    youandmeandthebaby skrev 2011-07-03 12:29:09 följande:
    Nu hoppas jag att alla läser detta !! Skriver me stora bokstäver så ingen missar!
    JAG HAR PRATAT ME EN AV CHEFERNA FÖR ÅHLÉNS. HON VATT MYCKET UPPRÖRD ÖVER DET SOM HADE HÄNT. HON SA ATT MAN FÅR AMMA PÅ DETTA FIK OCH ATT DOM INTE HAR RÄTT ATT GÖRA SOM DIM GJORDE IGÅR. HON SA STT OAVSETT OM JAG HAFE FUKAT ELLER INTE HADE INTE KILLEN RÄTT O RINGA VAKTERA. HON SA ÄVEN ATT Vakterna inte skulle ryckt ut för nån ting sånt här. Jag störde ingen. Hon sa även att vakterna e till för personer som tex e våldsama o hotfulla. Detta va inte jag. Hon berättade även att detta fik hyr platsen av Åhléns o att dom inte får uppträda så här mot gästerna. Hon berätta oxå att hon själv har barn o hon förstod mej helt i hållet. Hon sa att hon ska gå vidare me detta till ledningen i vi har bestämt möte på måndag.
    Hur gick mötet?
  • susa
    Ts Mamma skrev 2011-07-04 12:12:37 följande:
    Hmm - jag är verkligen för att man ska kunna amma - men det måste vara på ett vettigt sätt tycker jag - man sätter sig tex. inte på en restaurang eller ett fik UTAN att köpa något. Kafe och restaurangägare bedrover sällan n¨ågon välgörenhet för ammande kvinnor utan tjänar sitt levebröd på betalande gäster - jag tror väldigt få kafee- och restaurangägare klagar bara den ammande Mamman köper något att tugga på eller dricka - man har faktiskt INGEN rätt att ta upp platser på det sättet för att man vill eller för att man ammar - då kan man sätta sig på en bänk utanför!
    Jag stör mig inte på ammande Mammor MEN vet att det finns folk som inte vill se bröst när de är ute och äter så jag tycker även att man kan sköta den biten snyggt med ammningslinne och/eller filt så inte alla behöver se om de inte vill - det handlar ju lite om ett givande och tagande oxå - man har inte bara rättigheter för att man råkar amma sen finns det faktiskt iftast 1000 andra ställen att amma på om man inte ska fika/äta - typ parkbänkar, murar, i bilen, ja you name it....
    ...med andra ord tycker jag personalen på Kafeet gjorde helt rätt! Tycker att hela artikeln och inlägget från TS säger mer om henne än om andra och tyvärr är det ju såna här rötägg som gör att det blir tabu att amma ute på offentliga ställen!!!
    Men TS fikade ju!!!
  • susa
    straw2008 skrev 2011-07-04 12:27:54 följande:
    TS FIKADE INTE! Hon snålsatt.
    TS skrev tidigare att hon tog en kaffe och i artikeln på aftonbladet stod att hon fikade
  • susa

    Har TS skrivit något i tråden sedan hon gick ut i media? Har hon fått sin "upprättelse"?

Svar på tråden jag fick inte amma på åhlens(min son 3 månader)