• enny signat­ur
    Äldre 2 Jul 11:54
    192539 visningar
    3512 svar
    3512
    192539

    jag fick inte amma på åhlens(min son 3 månader)

    Har de ens rätt att göra så? Jag hade dels kontaktat media, det tenderar att inte vara populärt och dels bojkottat dem. Sedan ett mail till huvudkontoret vore verkligen på plats. Även kontakta do eller dylikt vet inte riktigt vad de kan göra men...

  • enny signat­ur
    Äldre 3 Jul 01:42
    Tjenixen skrev 2011-07-03 01:36:24 följande:
    Och nej det är inte ok att amma var som hellst.. Det finns någonting som heter respekt och vissa tar illa upp av att någon ammar... jag är en av dom som tar illa upp.. 
    Respekt är att låta bli att mata sitt barn för att någon annan tar illa upp? Jag kanske tar illa upp av röda tröjor, men tänka sig jag, jag får liksom acceptera det.
  • enny signat­ur
    Äldre 4 Jul 01:31

    Diskreta? Nej jag är varken diskret när jag äter elle rnär mitt barn äter. Däremot så innebär det knappast att jag hanterar det som vissa i den här tråden försöker ge sken av att folk gör. Några sjalar att ha över var inget vanligt förekommande när jag ammade, jag försökte i tunisen, det var bara att ge upp det försöket.
    Jag förstår faktiskt inte vad grejen är, hur många springer om kring och försöker göra det till en sexuell sak att amma? 

  • enny signat­ur
    Äldre 5 Jul 09:29
    M Y L F skrev 2011-07-05 07:57:56 följande:
    Måste man amma överallt bara för att det är ok? 

    Varför kan man inte förpassa sig till ett amningsrum om ett sådant finns? Kan man inte fika efter amningen?

    Varför ska alla andra anpassa sig efter alla som har barn? Jorden kretsar inte bara runt er, även om det känns så.

    Jag är ledsen att säga det, det finns de som kan amma "osynligt" så att det inte märks, men så finns det de som nästan visar båda brösten när det ska ammas. Varför gör man så? Är det någon typ av exhebitionist man är?

    Jag har själv 2 barn och har ammat dessa, men jag har valt att amma på passande platser och jag anser inte att en restaurang eller café är det, om man inte råkar få ett bord långt in i ett hörn så att man kan vända sig om och amma in mot väggen i så fall. 

    Ska man amma ute bland folk så får man faktikst finna sig i att alla inte uppskattar det.  
    Hur menar du med att alla andra ska anpassa sig? På vilekt sätt behöver du anpassa dig om jag ammar på samma resturang som dig?
Svar på tråden jag fick inte amma på åhlens(min son 3 månader)