• Anonym (fy skäms)
    Äldre 6 Jul 00:30
    30934 visningar
    22 svar
    22
    30934

    Körförbud på bilen, vi krockade, vad gäller???

    oansvarig att inte hålla koll på när bilen ska besiktigas.och att köra barn i den bilen. fy skämt.har ni otur så ser dom att bilen inte varit besiktigad vid olyckstillfället.och varför har man inte lämnat in bilen?du lär ju knappas ha den besitigad den nu heller.Vilket resonemang vill inte vara strandsatt i skogen, men då gör man väl något åt det?

  • Anonym (fy skäms)
    Äldre 6 Jul 00:41
    #5
    Anonym (totalglömsk!!) skrev 2011-07-06 00:36:14 följande:
    Öhh, nej, eftersom jag såg nu på kvällen precis innan jag gjorde inlägget att bilen inte var besiktad, så har jag inte hunnit besikta den än.... *eller hur menar du????*
    menar du att du såg NU ikväll att bilen var obesiktigad?
    snacka om att du borde ha bättre koll. och du har kört runt dina barn i den bilen. OANSVARiGT!
    lär ju snart vara för sent att lämna in bilen på lagning snart i alla fall och lär ju inte gå igenom besiktningen om det är vassa kanter och dyligt på bilen.
  • Anonym (fy skäms)
    Äldre 6 Jul 00:48
    #7
    Anonym (totalglömsk!!) skrev 2011-07-06 00:44:18 följande:
    Men det är inga vassa kanter, det är bucklor i plåten som om någon kastat golfboll på bilen... varför svävar du ut och antar massa saker?

    Men jag tackar ändå för ditt svar.
    men du ska vara glad om försäkringsbolaget inte ser att din bil var obesiktigad när det hände.men du borde fått hem papper från försäkringsbolaget. dom brukar ju kolla upp bilarna som är inblandade.
Svar på tråden Körförbud på bilen, vi krockade, vad gäller???