• marco

    Är det kört för oss snälla killar?

    Tänkte försöka prova nåt nytt så nu är jag här  Glad

    Börjar bli lagom less på att sitta ensam, det känns som det blir knepigare att lära känna folk för var dag som går. Alla har sitt redan och är livrädda för att släppa in nya personer i sitt liv.
    Vad är problemet egentligen? det är inte så konstigt att 50% av alla Svenskar är singlar när ingen ens vågar ta tag i det.

    Datingsajter, har provat det då och då, försökt vara seriös. Säkert skrivit till ett par hundra damer sammanlagt men ytterst sällan fått svar, kan nog räkna dom som svarat mig på en hand.

    I verkliga livet så träffar jag bara tjejer som vill använda mig som bankomat, inget annat. Har blivit blåst allt för många gånger nu när man försöker lita på personer, varje gång säger man sig själv aldrig mer men ändå så slutar det alltid på samma sätt, man är ju som man är, jag är snäll med alla och vill lita på folk, men det straffar sig bara.

    Jag har kommit fram till att jag är nog för snäll för att få tjejer. Det är inte ovanligt att dom väljer bort mig för diverse pundare och kvinnomisshandlare osv. Sen när dom blivit misshandlade eller våldtagna så kommer dom till mig och snyftar en stund men efter ett par dar så är dom tillbaka på samma ställe igen.

    Den kvinnliga hjärnan är verkligen ett mysterium, vad är det som är så lockande med att umgås med idioter, jag har fått för mig att många damer njuter av att bli förnedrade och misshandlade, kan det stämma?

    Här finns jag redo att uppfylla drömkvinnans alla önskningar, men istället så väljer hon en knarkare och tar två jobb för att ha råd att förse honom med droger medans han själv ligger hemma i soffan hela dagarna.

    Vad ska jag göra, ska jag behöva bli ond och otrevlig mot kvinnor för att komma nån vart?

  • Svar på tråden Är det kört för oss snälla killar?
  • kille33
    Lena skrev 2011-07-14 20:28:45 följande:
    Du är inte för snäll du är för mesig. Det är två skillda saker.
  • marco
    Lena skrev 2011-07-14 20:28:45 följande:
    Du är inte för snäll du är för mesig. Det är två skillda saker.
    Ok, så du känner mig? Och vet exakt hur jag fungerar. Det va imponerande. Är det Saida som återupstått minsann?
  • Lena
    marco skrev 2011-07-14 20:32:30 följande:
    Ok, så du känner mig? Och vet exakt hur jag fungerar. Det va imponerande. Är det Saida som återupstått minsann?
    Nej men du verkar inte kunna skillnad på orden. Man kan inte vara för snäll men kan man inte stå upp för sig själv är man för mesig. Kvinnor vill ha män med självförtroende.
  • såärdet

    Kan bara säga att jag alltid gillar de snälla killarna :)

  • Lena
    såärdet skrev 2011-07-14 20:35:20 följande:
    Kan bara säga att jag alltid gillar de snälla killarna :)
    Jag gillar oxå de snälla killarna, gärna lite nördiga
  • EmmaRoSa

    Håller med dig det är konstigt faktiskt men skulle tipsa om en tråd här på familjeliv som heter singelmammor söker singelkillar ;) de har iofs barn men ett litet tips bara.

  • Flashbulb

    Man ska kunna vara vem som helst för att hitta en partner i sitt liv. Man ska inte behöva anpassa sig efter vad många andra kvinnor vill ha. till TS tycker jag, du inte ska leta efter kärlek, brukar oftast gå åt helvete då. Låt den komma till dig, för det lär den förr eller senare. Lev ditt liv, tro på dig själv, fortsätt va dig själv för att förr eller senare kommer den personen som skiljer sig från alla andra att dyka upp och när hon väl dyker upp, då ska du fram med dina klor!

    Jag är lite som du, tyvärr är jag också blyg vilket gör det svårare men sån är jag. Förr eller senare släpper det för mig med men du ska ha tålamod. Låt idioterna till kvinnor som dras till knarkare leva sina liv, bland dessa kvinnor finns det många som vill ha en vanlig man som kan locka med humor och glädje.

    tålamod, viktigaste läxan att lära sig i livet.

  • Steinich

    Jag föredrar definitivt snälla killar, och jag känner endast ett fåtal som faller för de där hårda killarna. Jag kan ju inte hävda att det är statistiskt bevisat, men min erfarenhet säger att det är de snygga tjejerna som har lätt att få killar som gillar de taskiga killarna. Så det kanske är så att TS letar efter fel tjejer

    Lycka till med letandet, och passa så du inte blir bitter, det är inte så sexigt.

Svar på tråden Är det kört för oss snälla killar?