• Äldre 25 Jul 11:04
    3288 visningar
    25 svar
    25
    3288

    Tycker INTE det blir lättare med tiden...

    ... inte just nu i alla fall, tvillingarna är 8 månader, 6 månader korrigerat.


    Tidigare sov de mest hela tiden, de var enkla att underhålla, lätta att bära, man kunde ge dem ersättning i vagnen om man pallade upp flaskan lite  osv.


    Men nu! 
    Det jobbigaste är att de är osynkade med maten och det förstör hela dagens upplägg. Vi vill gärna ha rutiner, men det är svårt när de äter olika tider. Vi ger dem gröt/puré två mål per dag men de äter olika mycket, så då blir de hungriga igen vid olika tider.

    Dessutom är det ett himla slabb och klet vid måltiderna (så klart) så det känns omöjligt att mata på stan och då blir vi bundna hemma.


    Många säger att det blir enklare med tiden när man har tvillingar. Håller jag inte med om för tillfället! Jobbigt att känna sig som en sån bitter klagotant...


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-17 18:47
    Tack för alla svar. Och som många skrev, det har blivit lite enklare. Det går väl i vågor antar jag. Började jobba idag, åh så skönt att få göra nått annat om dagarna!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-11-16 15:46
    Än en gång tack för svar. Nu är det mycket lättare igen! De fyller 1 år om en vecka (10 mån korrigerat) och sover i stort sätt hela nätter, äter bra och pillar i sig en hel del själva. De har börjat "leka" tillsammans och kan roa sig själva långa stunder. Sen jobbar jag tre dagar i veckan när deras pappa är hemma och det är en perfekt kombination.
Svar på tråden Tycker INTE det blir lättare med tiden...