Inlägg från: Snoffsan |Visa alla inlägg
  • Snoffsan

    Byt ut måltider och gå ner i vikt höst 2011

    Ja då har jag kört igång. Tog fiber + tabletter imorse. Hittade en burk hemma så jag tog såna istället för de tabletterna som vi fick i paketet. Tänkte att jag kan behöva lite extra mättnad denna första vecka. Hoppas det går bra...

    Sen tog jag en tropic smoothie till frukost. Den var riktigt god. Börjar bli lite hungrig nu eftersom jag var upp så tidigt idag. Vet inte om jag kommer iväg till affären från jobbet nu men till imorgon ska jag ladda upp med lite nyttiga mellanmål.

    Tänker efter råd, äta vanlig lunch och sen ta en smoothie till mellanmål på eftermiddagen och en bar till middag. Ska köpa på min lite morötter och äpplen oxå i fall hungern på kvällen blir för stor.

    Är så otroligt peppad inför det här. Jag började även morgonen med lite situps och ska ikväll gå en sväng på promenadbandet som jag har lånat av min mamma, den här perioden till ära.

  • Snoffsan

    Allt idag har faktiskt gått väldigt bra. Har varit småhungrig hela dagen, men inget som inte går att stå ut med. Nu har jag bara promenadbandet kvar och det tänker jag ta till min favoritserie när barnen har lagt sig. Det känns bra! Jag kommer klara detta! Äntligen ska jag bli av med de sista kilona som envist sitter kvar efter graviditeten!

  • Snoffsan

    Tack för mellanmålstipsen. Tänkte just gå in här och be om lite tips, men nu fick jag ju flera. Ska genast gå och ta en skiva knäckebröd med kalkon!

    Funderar lite på middagen oxå. Igår åt jag bara en bar till middag, men det såg inte så bra ut inför barnen som undrade varför jag inte åt några pannkakor. Innan jag får sopporna, kan jag ta en tallrik grönsaker eller nåt så att de ser att jag äter? Typ lite tomat, gurka och sallad kanske? Ett litet fat med nåt sånt?

  • Snoffsan

    Finns det nåt bra tips på vad man ska göra när man är hungrig på kvällen? Jag brukar ta en shake till frukost vid 8 och sen en knäckebrödsmacka vid 10. Vanlig mat till lunch vid 12 och sen en smoothie vid 3. Vid sex när resten av familjen äter middag tar jag en bar. Sen vid 9 är jag så hungrig att magen kurrar högt.

    Gör jag något fel? Ska jag lägga upp maten annorlunda på dagen? Eller ska jag typ ta lite grönsaker till baren till middagen? Eller kan man ta en frukt på kvällen? Vilka frukter är bra i så fall?

Svar på tråden Byt ut måltider och gå ner i vikt höst 2011