• Äldre 5 Sep 14:12
    8856 visningar
    257 svar
    257
    8856

    "Vippisar" se hit!

    Ami755 skrev 2011-09-05 14:03:00 följande:
    Men som andra sa- det hade varit bra med en soppa om man ska äta till kvällen med familjen/barnen. saknar det salta- allt e sött.

    Kanske kan man klara o byta ut alla måltiderna..jag har sagt 1-2 om dan men eftersom man får äta frukt o nyttigt så kanske man kan fullfölja och ta steget ut..Får se hur man känner sig i kväll.

    Ha det gott alla.

     
    Hejhej...
    Vaddå, får man äta frukt? Om man byter ut alla mål, nää, så är det väl inte? Morötter kanske, läste jag, om man behövde nåt att tugga på...
    Nån som vet om man kan beställa soppor till kickstarten, eller om man måste använda upp det man fått hem nu första gången först?
  • Äldre 5 Sep 20:05
    #13

    Hej, ja, jag har tänkt att jag ska motivera mig med en liten shoppingpeng när jag gått ner 5 kg, och lite till sen vid 10, och sen en lite mindre summa för varje kilo sen. Så jag kan shoppa lite nya kläder sen. Funderar även på att införa nån får av straffavgifter om jag skulle fuska, alltså äta nåt mindre nyttigt. För att jag själv ska låta bli. Jag vet att man egentligen inte ska göra så, men jag tror att det är nåt jag verkligen behöver. Ni andra då? Vad har ni för morot, förutom att vi alla förhoppningvis kommer må bättre? En lite jobbig sak med detta, bor på mindre ort och lättmjölken var helslut på affären. Vet inte hur jag ska göra imorrn bitti innan jag hunnit åka iväg till en större affär, ska jag blanda med vatten eller mellanmjölk?

  • Äldre 6 Sep 10:36
    #17
    Viveca Annell skrev 2011-09-06 08:30:34 följande:
    Blanda med mini- eller mellanmjölk. Det smakar inte bra med vatten.
    Fick tag på lättmjölk, så nu känns det bra igen... :)
    Sambon sa att chokladen var helt okej att blanda med vatten, men sen smakade han med mjölk och insåg hur mycket godare det var.

    Jag har fått massa bra respons på detta, berättade på jobbet förra veckan att jag skulle köra det här, och en del blev jätteinspirerade. Jag har berättat att det här ny HP-pulvret är så mycket godare än pulver från andra märken som jag provat tidigare. Då har man blandat med vatten, och det har knappt varit att jag klarat dricka en klunk utan att vilja kräkas. Jag har slutat på en gång. Den här gången känner jag att jag faktiskt kan genomföra detta. Jag har ju i princip, lovat att fullfölja det, och jag ser det som ett "kontraktsbrott" om jag inte sköter mig. Den vetskapen behöver jag. Då vill jag inte fuska.
    Ska dock beställa nån soppa idag tror jag, och kanske nåt av tillskotten, vad tror ni? Fibertabletterna eller weight-loss-pulvret?
    Sen vill jag säga att alla verkar så duktiga, supertaggade och beslutsamma! Det sporrar mig också, att göra detta med er, som också är inställda på det här.
  • Äldre 9 Sep 23:14
    #73

    Hej allihopa. Idag har varit min jobbigaste dag hittills, idag har jag varit både hungrig och sugen på allt gott som finns. :( räddningen har varit att jobba, så fick barnen äta favoritmaten och ha sitt fredagsmys. Men jag jobbar i matbutik så det gick inte att undvika allt smarrigt där. Gick och ställde mig vid lösviktsgodiset och såg mig mätt. Då kände jag mig bra stolt. Hos oss visar vågen 4,5 kg ner för sambon och 4 för mig. Men på mig syns det ingenting... :( inte måttmässigg heller, de 4 kg måst ja ha tappat lite överallt, eller? I helgen kommer nästa frestelse, ska på släktkalas hos världens mysigaste. Har talat om nu iförväg att jag inte äter nåt, men lite tråkigt känns det. Jag och barnen sover borta hela helgen. Känns lite tricket att ha med mig mjölk och komma hem så där till nån men de var väldigt förstående. Hur är det med alkohol? Jag dricker inte mycket alls, och tror inte det är nån ide att ens smaka på nåt när man är "tom i magen", när man minskat sin intag markant men jag måste ju fråga ändå. Sambon undrar också för de ska ut med jobbet, och han kände att det var lite osocialt att dricka sin shake och sitta och smitta på vatten hela kvällen... Sen, nu måste jag passa på att säga hur duktiga vi alla är, nästan en hel vecka! Känns bra skönt va? ;)

  • Äldre 12 Sep 15:40
    #88

    Hej alla duktiga! Kul att läsa att det går så bra för er, här går det också neråt, vi ska väga och mäta oss ikväll tänkte jag. Helgen har varit jobbig, åkt många mil för att hälsa på släkten och det blev stopp på McD både på dit-och hemresan och fuskade tyvärr... :( visserligen "bara" två nuggets som faktiskt är ganska okej att äta om man tittar på kalorierna, i jämförelse med annat där. Detta törs jag dock inte berätta för sambon. ;) kände mig duktig som avstod både fika, mat, tårta, godis och allt smarrigt som bjöds på. Det var bra att jag innan talat om för de jag sklle bo hos, att jag körde det här, annars hade det varit lätt att fuska. Men det är svårt att fuska när man vet att man kommer få ett höjt ögonbryn. :) Annars känner jag mig faktiskt taggad att fortsätta kickstarten, trots att shakesen börjar kännas lite enformiga. Vad tror ni om att slänga ner en riktig jordgubbe eller två, nergående, för att få lite lyx på det hela, kanske som fredagsmys? Läste ju om de som kört med isbitar, men som sagt, tärnade jordgubbar från frysen? Då skulle jag ha nåt att se fram emot på fredag... Återkommer ikväll med måttresultat.

  • Äldre 25 Sep 20:36

    Hej allihopa. Det är länge sen jag skrev, men vi har haft en krissituation i familjen här som gjort att jag inte ens haft tillgång till internet. Nu är vi tillbaka på banan igen, om vi får. Min sambo har varit hemma och varit duktig, gått ner 5,5 kilo men mycket måttmässigt. Han kan inte ha sina köäder, byxorna trillar av. Så han är mer än nöjd hittills. Han har till och med funderat på att äta mer vanlig mat för att han känner att det kanske gått för fort och känner sig lite orolig för han kommer se ut efter två månader! :) men han mår toppen och är jättefin och är mycket piggare och gladare. Han har provat purjolökssoppan, och tyckte den var svår att få ner, bitarna i var inte tillräckligt att tugga men fastnade i halsen. Blev ingen favorit sa han. Jag har däremot inte haft så himla lätt, eftersom jag varit på sjukhuset med ena barnet i nästan 2 veckor. Tog med mig lite pulver men kände att jag var tvungen att avbryta under tiden vi var där för jag kände att jag behövde mer energi. Nu har jag dock tänkt ta upp kickstarten igen, från och med imorgon. Har ju inte varit "online" och aktiv så jag var iväg och köpte ett pkt så jag klarar veckan iaf. Får se vad allevo säger. Dock visar vågen på -3 kg. Har alltså gått upp igen, men eftersom jag inte tagit nån produkt alls under lite mer än vecka är jag nöjd med att "bara" gått upp 1 kg då. Känns jättesporrande att det verkar gå så bra för er andra, ska läsa igen om alla trådar och sidor nu...

  • Äldre 4 Oct 22:48

    Hej allihopa. Jag och min sambo har ju varit frånvarande pga en familjekris och jag var ju orolig att vi inte skulle kunna fortsatta via Allevo, men de är ju bara toppen! Tack så mycket för den här (andra) chansen! Känns riktigt bra, och nu är jag full av jäkla annama! Sambon med, men han har ju varit motiverad hela tiden, plus att hans karaktär är superstark. Starkare än min som är hemma med barn och bara jobbar deltid. Menmen, det känns riktigt bra att vara igång på riktigt igen för mig, behöver den här sporren att dela det här med er. Jag står ju och stampar på en relativt liten viktnedgång, totalt, men eftersom jag inte hann fullfölja hela kivkstarten ens, och sen blev illa tvungen att avbryta, så är jag nöjd med de tre kilona. Men nu ska det bli mer! Har bestämt mig för att köpa en klänning jag velat ha ganska länge, och köpa den i en mindre storlek, så jag get mig sjutton på att komma i den, tänkte hänga den på garderoben, då ser jag den det sista jag gör innan jag somnar, och det första på morgonen. Och när jag kommer i den, ska jag unna mig en ny frisyr eller nåt. Åh, jag längtar. Den känslan jag får av att tänka på detta är så härlig, härligare än när man varit godissugen och äntligen kunnat äta godis. Godis är egentligen inte så gott, när man inte har ätit det på länge smakar det inte alls lika gott sen. Jippie! ;) Min sambo, erik är helnöjd och säger att han verkligen kommer kunna rekommendera den här metoden, och de dri ofärdiga smoothies och shakerna är så goda, men de måste vara kylskåpskalla! Favoriten är nog mocciato. Och han har ju bara kommit halvvägs. Till en början var han väldigt trött men han känner att han får mer energi nu när kroppen mår bättre. Så, i slutet på veckan kommer mått och vikt. Hejjahejja alla ni andra! Hej så länge.

Svar på tråden "Vippisar" se hit!