• Bolla99

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    ÄL +9, apotekets egna test.. Brukar de ge spök?!
  • Bolla99

    Någon här som fått starkare plus på kvällen än morgonen efter?!? Fick tydligt blått brett streck på cb early igår em, även svagt positivt på apotekets egna test. Idag på morgonen tog jag nytt test, fortfarande svagt på apotekets men knappt synligt på cb early?! Borde det inte vara starkare morgonen efter? Är det kemiskt missfall på g tro?

  • Bolla99
    mamaps skrev 2019-08-25 07:58:27 följande:

    Visst är detta ett spökstreck, det är CB Early och jag är på bim-3


    Tidigt plus tror jag :)
  • Bolla99
    mamaps skrev 2019-08-25 08:43:51 följande:

    Åhh vad jag hoppas du har rätt men jag är inställd på att det är spök. Dock undrar jag, om det är spök, försvinner det då när det torkat eller stannar det kvar? Har inte tittat på det sedan jag tog fotot.


    Det som spelar roll är färgen, ditt är ju blått :) hade det varit ett grått streck hade jag sagt spök. Det kan blekna lite när det torkat men finns oftast kvar.
  • Bolla99
    Soul12 skrev 2019-08-25 11:54:15 följande:

    Det verkar vara många som får svaga streck på CB Early, mitt var som sagt falskt. Väntar in mensen nu som ska komma imorgon. Kommer aldrig mer köpa de testen igen.


    Hur vet du att det var falskt menar du?
  • Bolla99


    Själv vet jag inte vad jag ska tro. Enligt Natural Cycles är jag bara på ÄL+9 idag (tempar) enligt mig själv ÄL +10/11 om jag går efter ÄL-test och flytningar. Fått svaga plus på cb early i fyra (!!) dagar (vilket skulle vara från ÄL+6/7 enligt mig, ÄL+5 enligt NC och då KAN det ju inte vara äkta?!), någonstans hoppas jag väl att det varit spök iom att det knappt ökat i styrka alls (först idag som jag ser relativt tydligt på early). Cb plus har varit helt totalt negativa tills idag, inte tillstymmelse till plus, idag ser jag svaaaagt på det. Känns så jävla jobbigt att inte få starkare, haft kemiska missfall flera gånger innan + "vanliga" missfall och orkar inte ett till.

    Syns inte lika bra på bilderna man laddar upp här som irl. Men KAN det vara en normal graviditet om man får svaga plus flera dagar i rad? Ska testa med annat märke imorgon eller tisdag. BIM är imorgon enligt NC (kort lutealfas).
  • Bolla99
    Ruzie skrev 2019-09-08 18:28:39 följande:

    Kan någon ana ett svagt streck på denna? Hjälp en förvirrad själv tolka detta..


    De här testerna är skit :( Får alltid spök på dessa (har tagit 10-tal test med dessa och fått spök på alla trots att andra tester varit negativa) , skulle aldrig rekommendera cb early till någon. Tror tyvärr på spök. Testa med annat märke!
  • Bolla99
    Närsomhelstnu skrev 2019-09-10 08:11:48 följande:

    Har man ett test så tar man ett test. Svagt som tusan, kan inte säga vad för färg det har plus att jag började blöda efter jag tagit detta :-/


    Cb early ger de där spöksträcken jämt, litar inte ett smack på dem :/ fått tydliga blå breda spök från ÄL+6 (och då har ju ägget knappt fäst :p) till ÄL+10 och sen har mensen kommit som vanligt ändå, och alla andra test har varit negativa. De borde förbjudas.

    Rekommenderar vanliga cb plus eller predictor early istället! Kram och lycka till <3
  • Bolla99
    AennilKs skrev 2019-09-10 11:10:53 följande:

    ALLA mina test från graviditetskollen (10 st?) blir som ett "spökplus" 

    Men min clearblue visar inget ..?


    Ser ut som färgrester på testerna från graviditetskollen, strecket är alldeles för utsmetat. Kontakta företaget och be om nya test, måste vara ngt fel. Lycka till!!
  • Bolla99
    AennilKs skrev 2019-09-10 18:40:43 följande:

    Tog igen...är det verkligen "färgrester" ?!?!?

    T


    Det här ser ut som det "ska", märkligt att ingst syntes på cb.

    Men vågar mig på ett försiktigt grattis :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester