• apan95

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej!

    Jag plussade i går(äl+12)med två test från CB och en från predictor early. Så jag bestämde mig dumt nog för att se stegringen nu varje dag med RFSU istället..

    Är idag äl+13/BIM-1 och tog detta imorse, har ju inget att jämföra med men tror ni det är ?tillräckligt starkt? för denna dagen? Är så orolig :(

  • apan95
    Soff skrev 2020-09-23 13:18:56 följande:

    Jag tänker såhär. För det första har jag läst på många ställen att just RFSU:s tester generellt sätt visar väldigt svagt. Men testet är positivt! Har sett flera som testat 3-4 tester på en och samma gång där alla visar olika starkt/svagt så det säger egentligen ingenting om ett av testerna är svagare än de andra, alla är ju positiva. Och sen tänker jag också att du bara är på bim-1, det är tidigt! Så att testet är svagt är inte ett dugg konstigt. Det kommer säkert bli starkare om några dagar, så tror inte du behöver oroa dig! Om jag var dig skulle jag vänta lite med att testa till om några dagar igen, även om det såklart känns svårt, speciellt när du känner dig orolig. Och om det då är starkare, så skulle jag nog låta bli att testa/följa stegringen, det skapar bara stress och oro. Kroppen kommer nog berätta för dig om något skulle vara fel. 


    Tack va snäll du är som orkar lägga ner tid på att svara mig så utförligt! Känns bättre efter din reflektion, så skönt att få höra ur ett annat perspektiv! Tack så mycket! <3
  • apan95
    JosieP skrev 2021-03-10 05:43:18 följande:

    Hjälp! Jag har tagit tre olika graviditetstest där jag ser svagt positivt på alla tre. Tog ett digitalt och det visade inte gravid. Hjälp mig tolka.. tack på förhand!


    De ser ju positiva ut! Kanske för tidigt för digitalt! Vilken dag efter äl är du? :) håller tummarna!
  • apan95
    JosieP skrev 2021-03-10 07:53:31 följande:

    Tack snälla för hjälpen ??

    Jag har gjort IVF och har testdag idag. Hade BIM i söndags och om man räknar äggplock som ägglossning så är det ÄL+15.


    Ja okej! Vet inte hur de funkar riktigt med testdag osv efter ivf men ska det inte visa 2-3 på digitalt på testdag, eller är jag helt fel ute...?

    Ska själv snart påbörja ivf så är ganska ny på detta!
  • apan95
    JosieP skrev 2021-03-10 08:23:12 följande:

    Jo egentligen men sen vet jag folk som sagt att de fått utslag senare med digital. Jag har sett många andra som har testdag senare än dag 11 men kliniken ska ringa idag så får se vad de säger...


    Hur gick det för dig? <3
  • apan95
    Marsianen skrev 2021-04-05 10:21:41 följande:

    Idag var det inte lika mycket tvekan.


    Ser jättefint ut! STORT GRATTIS! :)
  • apan95
    Marsianen skrev 2021-04-05 11:04:08 följande:

    Tack så jättemycket! :) Hoppas att allt går vägen. Börjar få lite åldersstress. Förra graviditeten, för nio år sen ungefär, upptäckte jag strax innan halvvägs så har lite mer tid att oroa mig denna gång.


    Jag fattar hur du menar, men samtidigt får du också mer tid att njuta utav graviditeten :) <3
  • apan95
    Marsianen skrev 2021-04-05 12:07:52 följande:

    Ja, det har du absolut rätt i! :) Då var det lite snopet då, och inte alls planerat, precis så att jag "hann med" RUL i tid, men missade alla andra eventuella kontroller man kan göra tidigare så det var bara att gilla läget och hoppas på det bästa. Men RUL visade inga konstigheter så det kändes som en stor lättnad. Nu är jag 35 år så har lite andra funderingar, men är överlycklig över att jag blev gravid efter några månaders försök. Jag har ju varit gravid en gång tidigare, men inte med denna mannen/pappan. Så skönt veta att det går.


    Låter ju helt fantastiskt! Hoppas du får njuta av hela graviditeten nu :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester