• Amandap95

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    vilket märke e de på de testet som visar starkast?

  • Amandap95

    Hej nu är det så att jag såg två sträck på graviditetstestet imorse. Och jag fick en chock pga av att jag var ute och festa i lördags och druckigt nocco flertal gånger! Min sista mens var den 13/10 men har inte plussat förens idag och inte kännt några symptom alls! Därför har jag bara tänkt att mensen strular! Men hur farligt e de med alkoholen och noccon? Är livrädd något har hänt! Är det e starkt ja att jag är gravid? Den röda stickan är ägglossningstest och den blåa graviditetstest. Tacksam för svar!

  • Amandap95

    Jag har en fråga till er. I ons skulle jah ha mens men den kom på tor och fre sen var de slut! De var inte mkt mens alls utan bara små små blödningar och jag har haft sån jävla molnande värk! jag hade bara kunnat ha sån tunn binda. Men jag fick inte pluset med min son förens vecka 6+0 och om jag är gravid nu är jag vecka 4+6, finns de en chans att jag är gravid? Har börjat känns mig tröttare men inget molnande värk nu sen i förrgår.... testar mig varje dag tills vecka 6+0.

  • Amandap95

    Asså gud hjälp! Tog test idag och på stickan ser jag ett svagt streck! Men clearblue veckoindikator visar neg :) ser ni ett streck? Har redigerat en annan bild med :)

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester