• 92Emma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hade ett missfall i vecka 18 i september, därefter negativa graviditetstest.

    Skulle fått mens igår, testade med predicor early som visade enligt bilden. Det kom fram inom den angivna tiden. Vad tror ni?

    Idag visade RFSU testa tidigt negativt, och predicor early samma som igår. Jag har dock fått brunaktig vattning flytning. Dock ingen temp sänkning (Natural Cycles).

    Egentliga har jag inga direkta gravidsymtom, mer än diffust illamående ibland.

  • 92Emma
    Kiiwii skrev 2021-12-03 13:12:56 följande:

    Jag ser :D


    Tack, jag hoppas det är det vi båda ser : )

    Kan man få spökstreck även på predicor early? Läst att dessa test ska vara de bästa. Jag förstår att det inte finns några garantier för att det är en graviditet, men jag hoppas så otroligt mycket.

    Vet du om man kan ha början till menstruation utan temp sänkningen? Jag har aldrig haft det tidigare, med flytningarna idag känns det inte så hoppfullt för en graviditet.
  • 92Emma
    PelloBello skrev 2021-12-03 13:58:55 följande:

    Jag vill inte vara trist. Men fick ovkså MA i september i vecka 13. Tog tre predictor early för ett par dagar sedan som alla visade svagt som ditt.

    Igår var det helt negativt (bim-1) och jag börja få rosa flytningar. Blöder lite mer idag men väldigt Sparsamt. Tror kroppen är ur balans sen mitt ma. Men håller alla tummar för dig!


    Åh, jag beklagar ditt missfall.

    Jag misstänker nästan att det kan vara så i mitt fall också. Kroppen spelar en säkert ett spratt då man så gärna vill att det ska vara positivt.

    Förra försöket till graviditet så fick jag svagt positivt med clearblue, som sedan visade helt negativt och fick menstruationen på bim.
  • 92Emma
    Johojoho skrev 2021-12-03 20:02:17 följande:

    Vad har ni för erfarenhet med Graviditetskollens stickor. Jag fick mens 4 dagar för tidigt och är på äl +11.

    Tog ett test från grav.kollen (mest för att jag var sugen och för att jag blev konfunderad över mens som betedde sig märkligt) och fick ett svagt streck (oklart om det skiftar i rosa) men som ändå syntes på armlängds avstånd.

    Testade med rfsu (2ggr) och fick blankt.

    Förstår att jag inte är gravid, men min fråga är väl mest hur vanligt det är med felaktiga streck på graviditetskillens stickor.


    Jag har aldrig fått något streck på deras streck på dem, om jag inte varit gravid. Dock har jag fått det på test från clearblue

    Och säkerligen från predicor early nu också, då jag fått brunaktiga flytningar även om tempen fortfarande är hög.

    Så svårt att veta vilka test man faktiskt kan lita på, man blir ju väldigt hoppfull när det blir positivt om än svagt för att sedan sluta med menstruation.
  • 92Emma

    Det blev ingen graviditet förra gången, dock visade predictor early väldigt väldigt svagt, som så här i efterhand troligtvis var ett spökstreck.

    Men nu är jag här igen, tog ett predictor early idag (bim -3) och det ser ut så här, det är absolut starkare streck än förra gången. Det är taget med morgonurin. Testade tre timmar senare med RFSU testa ofta, som visade svagt svagt positivt som sedan försvann. Jag åkte ikväll och köpte ett digitalt med veckoindikator från cb, som visade ?inte gravid?, trots att det kan visa positivt fem dagar innan missad mens.

    Hur ska jag tolka teststrecket på predictor early?

  • 92Emma
    Nathaliextnf skrev 2021-12-30 21:06:35 följande:

    Det är positivt! Jag fick och gjorde precis samma som dig och tog ett cb som visade ej gravid. Tog ett 3 dagar senare och då visade de 1-2 v gravid :) lycka till!


    Åh, tack så mycket för att du delar med dig. Jag hoppas verkligen det är samma för mig :)
  • 92Emma
    isoldelively skrev 2021-12-31 10:23:44 följande:

    Det där är solklart positivt, grattis!

    (Kikade även på ditt PE som du tog för drygt en månad sen och det var antagligen ett tidigt missfall du råkade ut för då, sk "kemisk graviditet" eftersom testet var svagt positivt även då. Själv haft flera där jag fått svaga positiva och sen kommer "mensen").


    Det har nog hänt den här gången också, dagens test med samma graviditetstest och morgon urin har ett mycket svagare teststreck :(
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester