• Fel01

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Okej jag är helt ny på det här men blir galen av att försöka tolka testerna. CB tog jag igår och det andra idag, båda visar detta efter ca 45 min. Jag vet att man inte ska kolla efter det men jag har tagit en del test i mitt liv och det har aldrig ens varit en tillstymmelse till ett andra streck varken direkt eller långt efter. Så jag är bara så förvirrad. Jag vill inte bli gravid så därför jag också testar frenetiskt, för att upptäcka om så är fallet så snart som möjligt. Vad tror ni? Inte helt säker på när min mens ska komma, appen säger tidigt nästa vecka men den har haft fel innan?

  • Fel01

    CB bild bifogades ej, här kommer den. Också konstigt resultat på den med en del blått i sidan (?)

  • Fel01

    Jag igen.. nu är jag ännu mer förvirrad. Första bilden direkt och andra efter ca en timme? samma test med morgonurin. Blir galen, vad tror ni? Kan inte föreställa mig hur det är för alla er som går igenom det här månad efter månad :(.

  • Fel01

    Du har säkert helt rätt, är förmodligen ingenting. Drog dock ner exponeringen på första och kan skymta ett streck om än extremt svagt? jaja, nu är det dags att sluta obsessa och tvinga mig själv att inte testa igen förrän måndag. Tack för att ni svarat!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester