• Sanlin90

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    Vad tror ni om det här? Ingen aning om äl eller bim, åt mini piller några månader efter barnet föddes o nu varit utan sedan april men ingen mens efter förlossningen.
  • Sanlin90
    Attansbananattack skrev 2021-07-22 09:21:40 följande:

    Vad tror ni? Sjukt tidigt, 8 dagar innan bim tog jag denna, inom 3 min såg jag ett svagt plus, veeet att cb early är kända för spök men detta kom ju innan tiden gick ut!!


    På cb early står det att man ska vänta minst 3 minuter INNAN man läser av
  • Sanlin90
    majarg skrev 2021-09-10 11:10:26 följande:

    Svårt att avgöra på bilden, visst är det rfsu testa tidigt? Hur upplever du strecket om du håller det med en armlängds avstånd?

    Jag tog ett rfsu testa tidigt igår (du kan se bild högre upp) och det visar ett litet streck. idag testade jag CB testa tidigt och fick negativt.


    Nej det är ett från gravidkollen testa tidigt. Det syns på armlängdsavstånd!
  • Sanlin90
    Johojoho skrev 2021-12-03 20:02:17 följande:

    Vad har ni för erfarenhet med Graviditetskollens stickor. Jag fick mens 4 dagar för tidigt och är på äl +11.

    Tog ett test från grav.kollen (mest för att jag var sugen och för att jag blev konfunderad över mens som betedde sig märkligt) och fick ett svagt streck (oklart om det skiftar i rosa) men som ändå syntes på armlängds avstånd.

    Testade med rfsu (2ggr) och fick blankt.

    Förstår att jag inte är gravid, men min fråga är väl mest hur vanligt det är med felaktiga streck på graviditetskillens stickor.


    Jag beställde typ 20 test från dom, alla gav streck och jag va inte gravid
  • Sanlin90


    Syns lite irl tycker det går åt rosa, chansar på att det kanske syns här inne men familjeliv verkar ju döda kvaliten, jag öppnade testet då jag såg något utan att öppna men det va repor ivägen och blev skuggor
  • Sanlin90

    En undran, om man får supersvagt på testa tidigt och blankt på vanligt test borde man då kunna se på dom vanliga ca 3-4 dagar senare då eftersom hcg dubblas var tredje dag? Ni som använt testlagrets och gravidkollens vanliga test, hur känsliga har ni upplevt dom mot tidiga test?

  • Sanlin90


    Syns det nått? Äl+11 bim -3 haft ont i brösten som ökat under dagen, ligament ont i livmpdern molvärk och trött som allt kom idag dock sjönk tempen idag med.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester