• MissDB

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Bim -3?jag vet inte varför men kan inte låta bli att testa denna gång?



    detta är predictor early då jag fått misstänkta spökstreck med CB early. Men visst ser detta också mer ut som spök/tork?

  • MissDB
    Nathaliextnf skrev 2021-11-12 08:04:52 följande:

    Är det inom tiden så är det positivt:)


    Ja detta är inom tiden! Har dock ingen erfarenhet alls av dessa innan. Blir ju alltid liiite sämre på bild men tycker man ser ett tydligt streck. Alltså varför ska det vara så svårt att vänta till bim eller så? ???????????
  • MissDB
    Nathaliextnf skrev 2021-11-12 09:14:20 följande:

    Haha nu skriver du med en äkta testoman;) börjar alltid testa kring äl +8 haha

    Grattis :)


    Haha?samma här???????????. Alltså jag vågar inte riktigt tro på något än?senaste barnet testade jag på bim -3 och då var det också sjukt svagt men ändå starkare än nu så känner mig lite tveksam om det verkligen är något
  • MissDB
    Franzén998877 skrev 2021-11-12 10:00:52 följande:

    Skulle ni säga detta är positivt ?


    Jag skulle tyvärr inte säga det. Mina har blivit så

    Många ggr och när man väl varit gravid blir det ju verkligen ett blått streck. Är sååå irriterad på CB för de kan verkligen visa lite hur som helst. Själv är jag väldigt tveksam till dervisch tog imorse från Predictor early?vad tror du?

  • MissDB
    Isolines skrev 2021-11-12 14:41:29 följande:

    Typ det mest solklara plus jag sett i den här tråden på länge xD grattis! (Testnarkoman här, aldrig fått spök på predictor early någonsin)


    Men alltså skojar ni med mig nu?
  • MissDB
    Cattisl skrev 2021-11-12 15:46:24 följande:

    Jag ser tyvärr inte så mycket men andra verkar se massor på denna bild. Vet inte om vi ser det olika. Jag håller dock tummarna jättemycket !!!!!

    Mitt test av samma typ ( tror jag) såg ut så här


    Alltså det är ju extremt svagt och därav är min fundering om det bara är ett sk spökstreck. Dock kan det ju faktiskt vara väldigt svagt när man testar tidigt. Har tre barn och när jag testade med yngsta 3 dagar innan var det också vääääldigg svagt men dock var jag säker då vilket jag inte alls är nu. Känns faktiskt väldigt tveksamt?
  • MissDB
    Cattisl skrev 2021-11-12 19:12:54 följande:

    Ja alltså det va lite därför jag blev lite fundersam över att vissa tycker det var solklart och oxå därför jag la in mitt som lite kontrast. Hoppas du inte tog illa vid dig.

    Jag hoppas det är ett tidigt plus !!


    Jag tar absolut inte illa vid mig! Tycker bara det är så frustrerande när vissa test har en tendens till att ge just såna streck när man inte är gravid. Jag tror tyvärr inte att jag är gravid men det visar sig väl inom ett par dagar. Har 3 barn och mannen är rätt nöjd men tycker att om det skulle bli så blir det medan jag inte tänker på något annat alls. Börjar bli stressad över min ålder. Och när vi väl har försökt lite denna månad så började jag testa alldeles för tidigt vilket bara är dumt för det skapar så många frågetecken när man får såna testresultat men kan inte hålla mig ????
  • MissDB
    Isolines skrev 2021-11-12 19:37:54 följande:

    Spelar ingen roll hur svagt det är, om strecket kom inom tiden och är i rätt färg (ljusrosa, vilket jag ser på bilden) är du gravid - ett torkstreck hade varit grått :)


    Jag hoppas verkligen men känns inte så. Har inga likadana så det bästa hade varit att ta ett till av samma märke och jämföra kanske
  • MissDB
    Cattisl skrev 2021-11-12 20:34:47 följande:

    Jag kan ärligt inte se att strecket är rosa på din bild, kan du se det i verkligheten? Isf är det nog ett tidigt +

    Annars avvakta :)


    Det är ljust rosa men när man laddar upp här blir ju alla bilder hitills mkt sämre på ngt vis. Men tror ju som sagt inte att det är ngt ändå utan att det är ngt knas på testet/spökstreck. Time will tell?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester