• svansmamman

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Töntig skrev 2021-11-10 07:36:07 följande:

    Ser ni nåt nu då? Syns ev lite bättre IRL men är jättesvagt såklart. Tycker ändå att det syns lite mer idag än igår


    Jag ser nog fortfarande ingenting. Jag ser kanske en antydan till streck om jag verkligen anstränger mig. 
  • svansmamman
    MissDB skrev 2021-11-12 08:00:45 följande:

    Bim -3?jag vet inte varför men kan inte låta bli att testa denna gång?



    detta är predictor early då jag fått misstänkta spökstreck med CB early. Men visst ser detta också mer ut som spök/tork?


    Jag ser tyvärr inget alls. Kan du inte ta ett CB digital istället? Om du testar med morgonurin imorgon är resultatet väl tillförlitligt. Glad
  • svansmamman
    smulis85 skrev 2021-11-14 09:35:16 följande:

    Kan detta vara ett spökstreck?


    Om bilden är tagen inom testtiden tycker jag det ser ut som ett ?riktigt? streck och inget spök. :)
  • svansmamman
    Gabriella33 skrev 2021-11-16 12:49:16 följande:

    Det var positivt!!! Är i chock! Livrädd med glad. Snälla kan non med ma i bagaget säga till mig hur man ska glädjas åt detta geniunt utan att oroa ihjäl sig???? vet inte vad ja känner nu, min man är inte hemma heller så har inte berättat för non utom er hahaha..


    Grattis, vad kul att det dök upp till slut! Hjärta

    Jag har själv haft tre missfall (eller rätteligen två missfall och ett MA) och för min del innebar pluset på stickan dessvärre starten för konstant oro. I början väldigt mycket där jag vid varje toalettbesök oroade mig för att det skulle komma blod, varje tillstymmelse till molvärk bekymrade mig osv. Oron gav med sig något för varje vecka och när jag i förra veckan, i vecka 9, fick dels ta blodprov som visade ett högt HCG-värde och dels göra ett VUL som visade den lilla bönan med pickande hjärta blev oron tämligen hanterbar. Självklart funderar jag fortfarande på om det kommer gå vägen och jag oroar mig för att bönans hjärta har slutat slå men känslan av att jag vet att allt iallafall såg bra ut då (och att den inte slutat växa i typ vecka 6) gör oron lättare att hantera. 

    Försök sysselsätta dig med annat. Försök hitta en bra barnmorska som kan erbjuda dig tidigt VUL och/eller blodprov för att mäta och jämföra HCG. Undvik att känna efter alltför mycket och jämför dig inte med andra. Du väntar ett barn, inte ett missfall eller MA, så försök att inte oroa dig innan du har skäl att göra det. 

    Orolig kommer man förmodligen vara hela vägen och troligtvis även när barnet är utanför magen. Man får helt enkelt lära sig hantera sin oro och försöka jobba runt den. Jag önskar dig varmt lycka till och hoppas att det går hela vägen för er! 
  • svansmamman
    varjedagenkamp skrev 2021-11-18 09:34:42 följande:
    RFSU, ÄL+10...har aldrig fått tillstymmelse till streck på dessa... vad tror ni? 
    Bilden ser manipulerad/redigerad ut och om så är fallet är det, enligt mig, inte möjligt att avläsa resultatet. Lägg upp en icke-redigerad bild istället. Glad
  • svansmamman
    varjedagenkamp skrev 2021-11-18 13:48:28 följande:
    Ok, här kommer en helt oredigerad Cool
    Jag tycker mig se något, det ser dock lite tunt ut men jag tror att det bara är en illusion (jag har nämligen aldrig sett några smala spök-streck med RFSUs testa ofta). Om strecket drar åt det rosa hållet, vilket är lättare att se i verklighet, skulle jag lägga min röst på att det är positivt.  Glad
  • svansmamman
    ung92 skrev 2021-11-23 14:58:19 följande:

    Känner mig lite deppig.. Tog ett predictor early idag, dock inte med morgon urin och bim är nog kanske torsdag. Men inger streck.. Känner mig verkligen gravid, tyckte jag Kunde ana en skugga.. Men defenitivt inte positivt. Kan man testa negativt och sen pos trots ett sånt test?


    Deppa inte ännu! När man testar tidigt är det ju lite extra viktigt att använda morgonurin så det kan ju vara anledningen till att testet inte visade positivt. Testa imorgon igen, med morgonurin, så håller jag tummarna för att det är positivt! Hjärta
  • svansmamman
    C20swb skrev 2021-11-23 22:26:07 följande:

    Detta är väl ändå inte ett positivt test?


    Erfarenhetsmässigt säger jag att det inte är positivt, jämn färg och samma bredd som kontrollstecket är det jag brukar gå efter. Därmed inte sagt att du inte är gravid, min uppfattning är bara att testet inte visar det. :)
  • svansmamman
    ung92 skrev 2021-11-24 12:05:25 följande:

    Var tvungen att ta ett nytt för att bara släppa det dom resterande dagarna. Men så skymta jag ett streck, apotekets fönster är så dåligt så öppna upp. Visst ser man ett svagt streck? Eller är jag galen och desperat


    Jag ser tyvärr inte heller något.
  • svansmamman
    Fyrklöverns skrev 2021-12-05 00:44:07 följande:

    Har fått färg i kanten på ett testa tidigt nu två morgnar i rad (äl +8 och äl +9). Det dök upp ett väldigt svagt streck direkt vid första testet men tycker inte man kunde se det sen, och inte alls på detta som togs imorse. Ändrade ljussättningen lite i mobilen och tycker det kanske syns lite grann eller så är det önsketänkande. Vad säger experterna?


    Hur testet ser ut på bild efter redigering säger ju egentligen ingenting precis som det inte säger något om man bara ser streck när man håller testet under lampa, håller det i vissa vinklar etc. Jag hoppas inte du tar illa vid dig, jag vill bara förmedla att inte få upp hoppet för att sen få det raserat. Du kan givetvis ändå vara gravid, om jag inte är helt ute och cyklar ?ska? de där testen inte visa positivt förens vid BIM och jag gissar att du har några dagar kvar dit. Så du kan vara gravid även fast testet inte visar det ännu.

    Jag håller tummarna för dig! :D
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester