• Äldre 3 Oct 17:53
    40439 visningar
    481 svar
    481
    40439

    Min man är helt oförmögen att göra fler saker samtidigt

    Det som förvånar mest i all dessa gnälltrådar är varför ni öht skaffar familj med så misslyckade individer, vad säger det om er själva? Elände söker sällskap, eller får det er att känna er så mycket bättre och mer kompetenta? Tyst


    Only weak men fear strong women!
  • Äldre 3 Oct 18:13
    #32
    Nape skrev 2011-10-03 17:58:10 följande:
    Fast nu låter du lite hård där. Min man är inte ett dugg misslyckad- han är bara katastrofalt dålig på att planera och så är han "kökshandikappad". Han gör skitäcklig mat i fel ordning.

    Han har andra kvaliteter som väger upp detta flera gånger om. Och så älskar jag honom massor.

    (Du riktade dig kanske bara mot TS, kände bara att jag behövde försvara min snubbe lite.)
    Jag riktar mig till alla som känner ett behov av att nedvärdera sin partner på nätet, alla som vill spy galla mer eller mindre offentligt och i melodramatiska, tårdrypande ordalag drar på sig offerkoftan samtidigt som de sablar ner på den andre.

    Visa lite respekt eller skilj er, behandla varandra som vuxna istället för att förminska och förlöjliga varandra så mår både ni och de bättre samt era barn lär sig hur man uppför sig i ett förhållande. Det är så jag kräks när jag hör okända snacka skit om sina respektive när de är ute och shoppar i sällskap. Inte förvånande att folk skiljer sig eller vänstrar. Jag har ifrågasatt mina manliga kollegor varför de lever med så blåsta kvinnor som jag ibland hör dem framställas som, så ni är ju inte ensamma om det här svinaktiga beteendet.

    Jag skulle bli rasande om min partner snackade skit om mig som allt för många gör om sina sk livskamrater. Är ert val av partner skit så gör dem och er själva en tjänst och separera! {#emotions_dlg.djavulsk}
    Only weak men fear strong women!
Svar på tråden Min man är helt oförmögen att göra fler saker samtidigt