• Äldre 5 Oct 14:58
    19047 visningar
    133 svar
    133
    19047

    Fota ditt tvättmonster och vinn en av fem tvättmaskiner från Samsung!


    Tvätt, tvätt, tvätt....
    Vilken förälder drabbas inte av "tvättmonstret"- tvätthögen, smutsiga kläder och dilemmat med strumpor som mystiskt försvinner spårlöst i maskinen?
    Ett jobb som aldrig tar slut men nu har du möjlighet att vinna en ny snygg och praktisk trotjänare från Samsung!

    Familjeliv har nöjet i samarbete med Samsung att tävla ut inte mindre än 5 heta Eco Bubble tvättmaskiner!

    Var med och tävla och ta chansen att göra tvättstunden roligare och smidigare!

    Så här tävlar du:
    Ta ett foto på ditt "tvättmonster" och ladda upp bilden i tråden.
    Skriv en kort motivering till varför just du är i behov av en ny tvättmaskin och vilka egenskaper hos Samsung Eco Bubble som du anser vara viktiga!
    Här kan du läsa mer om maskinen:
    http://www.samsung.com/se/consumer/appliances-laundry-kitchen/washing-machines/washing-machines/WF1124ZAC/XEE/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=&pid=se_home_subbanner2_ecobubble_20110817

    Du kan ladda upp bilder t.om tisdagen den 11/10, 10 finalister kommer därefter att utses av juryn.
     Ni röstar sedan fram tills söndagen den 16/10  och  därefter presenterar vi de 5 lyckliga vinnarna!

    Lycka till!

     

  • Svar på tråden Fota ditt tvättmonster och vinn en av fem tvättmaskiner från Samsung!
  • Äldre 5 Oct 20:38
    #1


    Hej! Jag tycker jag ska vinna eftersom jag är ensamstående med 2 småbarn, 1,5 år resp. 2 mån, = de kan inte gå i trappo!r Jag bor på fjärde våningen i ett hus utan hiss och tvättstugan är i huset jämte.
  • Äldre 5 Oct 21:27
    #2


    Hej hej!

    Här har ni vår tvätthög som är enorm och ändå va jag i tvättstugan nyligen!
    Vi skulle så gärna vilja ha en tvättmaskin men har aldrig råd med någon, Och att gå i tvättstugan är helt värdelöst för tvätten hinner aldrig bli torr och de är en bra bit att gå för att komma dit!

    Det som jag tycker är viktigt och bra med Samsung Eco Bubble är att den sliter mycket mindre på kläderna och att den sparar så mycket energi. Den skulle vara perfekt för min lilla familj som inte har så mycket pengar :)
  • Äldre 5 Oct 22:34
    #3

    ska föta imorgon

  • Äldre 5 Oct 23:35
    #4


    Visserligen inte så stor. Men sådana högar finns det några av, försöker dela upp tvätten för att hinna tvätta... Men det hinns aldrig med ändå konstigt nog. .. Har egen tvättmaskin men den är på tok för liten. Ska just flytta till hus så ska köpa en ny tvättmaskin (eller vinna:)) för att få en större och en som drar mycket mindre ström ! Vi är 5 personer i hushållet. 3 småbarn som både kladdar, kissar och spyr.. En snabbtvätt då och då skulle inte sitta fel!
  • Äldre 6 Oct 10:31
    #5

    Här ska fotas!

  • Lovely­kids89
    Äldre 6 Oct 11:48
    #6


    Här äter våran LILLA del av tvättmonstret upp min lilla son ;)

    När vi går till tvättstugan får jag dra med mig 3 ofrivilliga små barn dit en på 5 år en på 2 år och en 1 åring , + ett X antal fullknökade ikea kassar och när man bor på 3 dje våning och måste ta ett barn på varje höft + alla dessa ikea kassar till/hem tvättstugan så blir man helt slut körd!  Hade uppskattat en vinst väldigt mycket :)
  • Äldre 6 Oct 12:55
    #7

    Här är vårt lilla tvättmonster i familjen!


    En kille full av energi och upptäckarlust. En dag i våras hittade jag honom i full färd med att undersöka tvättmaskinens inre. Med kameran inom räckhåll så förevigade jag ögonblicket.


    Nu har han vuxet under sommaren så jag tror inte längre han kommer in i själva maskinen. Däremot kvarstår intresset att undersöka funktionen med tvättmaskinen. Nallar, glasspinnar och diverse föremål ”hamnar” i maskinen då vår ålderdomliga maskin inte har någon barnlås funktion. Att trycka in knappar och vrida på vreden är också en favoritsysselsättning. Med en Eco Bubble som har ”child lock display” så skulle vi slippa fenomenet med ”hoppsan, vem tvättade underkläderna i 90 grader?!”.


    En tvååring som vill och ”kan själv” vill ju självfallet var med mamma o pappa när det ska sorteras tvätt och stoppas in i tvättmaskinen. Liksom att vara med när det är dags att hänga upp tvätten.


    Men vår gamla maskinen tar ju 1,5 timma på sig att bli klar. En evighet för en tvååring. Skulle vi ha en Eco bubble maskin som bara tar en kvart så skulle vi kunna bada under tiden och sedan innan vällning dags hänga upp tvätten tillsammans.


    Sen att den är skonsam både mot kläderna och miljön är ju ett stort plus då maskinen hos oss går dagligen..!


  • Isbit
    Äldre 6 Oct 14:18
    #8


    Min tvätthög växer till ett monster på nolltid med tre småbarn & en smutsig arbetande make
    Skull verkligen uppskatta att kunna lasta in 12 kilo!!
  • Nisses lada brinne­r
    Äldre 6 Oct 14:39
    #9

    Jaaa, dessa "högar" eller skall jag säga tvättrum är alltså våran "tvätthög"
    Den är galen! Hela tvättstugan är helt överfull med tvätt så nåt golv syns inte. Detta beror på; vi är 2 vuxna i hushållet och 4 barn i åldrarna 2-11 år, jag kommer ALDRIG ikapp!
    I denna ljuvliga hög finner man kläder man trodde man inte hade, kläder som varit borta kanske 1 år, så på det sättet är det ju "kul". Men det är också enda positiva jag kan komma på.
    Vi har 2 fulla ica pappkassar fulla med ensamma strumpor som söker sin andra hälft, som ju är ganska uppenbart vart den är *host* Som tur är har jag en 5 årig liten kille som tycker det är skitkul att "para ihop strumporna", lite som memory tycker han

    Vi BEHÖVER denna gudagåva så jag slipper ångest över denna tvätthög mer, jag behöver hitta resten av strumporna då det blir dyrt i längden att köpa nytt hela tiden, jag vill inte behöva tvätta 3 maskiner om dagen för att bli av med monsterhögen!




  • Äldre 6 Oct 15:31
    #10

    Vilka monster! Solig
    Det är så att jag känner mig hemma i tråden. Min tvätthög bara växer...trots att maskinen går varm hela tiden..
    Förstår inte alls.

Svar på tråden Fota ditt tvättmonster och vinn en av fem tvättmaskiner från Samsung!