• IaF

  Fler lite "äldre" första gångs mammor i Lund, Arlöv eller Malmö som vill träffas för promenader, fika och annat skoj?

  Hej! Jag är en 38-årig mamma till Oliver, nu 7 månader som gärna vill träffa andra mammor för promenader och annat skoj. Vi bor i Arlöv.

 • Svar på tråden Fler lite "äldre" första gångs mammor i Lund, Arlöv eller Malmö som vill träffas för promenader, fika och annat skoj?
 • IaF

  Hej! Vad kul att du hittade hit! Var bor ni? Ja visst är det svårt att fylla dagarna. Det blir lite ensamt tycker jag. Hör av dig så hittar vi på något. Kramar Marija

 • IaF

  Det hade varit trevligt. Problemet är bara att jag är glutenintolerant och har svårt att äta ute. Litar inte på restauranger. Men jag hittar gärna på något annat. Bor ni i lund?

 • IaF

  Emma: Kul att du också har hittat hit. Du är så klart välkommen!

  Älskarlivet81: Tack för tipset! Ska prova det. 

  Om ni vill kan vi träffas på Entré i Malmö för en fika. Jag kan ta med mig eget fika och köpa en dricka där. Det brukar inte vara så mycket folk där på förmiddagen. Det är skönt tycker jag. Det finns ett fik nere vid huvudentrén ( tror jag att det är). Hur låter det? VI kan också träffas hemma hos mig i Arlöv, jag bor visserligen i en lägenhet men vi får plats. Jag har dock två katter så om någon är allergisk så får ni säga till.    

 • IaF

  Torsdag blir bra. Ska vi säga vid 10.30? Det är ju alltid lite svårt att säga en exakt tid, i alla fall för oss. Men vi satsar på 10.30 om det passar er. Min mailadress är marijawar_13@hotmail.com o mobilnr är 0735 936372. Jag finns också på facebook, heter marija frostander. Verkligen supertråkigt väder. Ska bli kul att träffas. Vi har en brun emmaljunga vagn och jag är rödhårig. Ska vi träffas vid huvudingången?

 • IaF

  Emmaugglan: jag tänkte ingången som är där man kör med bil. Jag o oliver åker också buss så vi kan också bli lite sena. Vi ses på torsdag. Kul!

 • IaF

  Ja det där med att passa tider är inte så lätt nu för tiden. Tur att vi inte skulle träffas idag. Oliver har vaknat ungefär en gång i timmen i natt och sover för andra gången nu. Gnälligt är det. Kanske tand nr tre på gång? Hoppas det är bättre på torsdag.

 • IaF

  Ja de där tänderna kan man vara utan. Oliver höll på att greja i sin mun i tre månder innan tänderna till slut kom.

  VI var också på promenad idag. 

 • IaF

  Emma: det vet jag faktiskt inte men det finns olika ställen att fika på så något utav dem borde ju ha en micro.

Svar på tråden Fler lite "äldre" första gångs mammor i Lund, Arlöv eller Malmö som vill träffas för promenader, fika och annat skoj?