• Anonym (Gilla­r fascin­atione­n)
    Wed 13 Jan 2021 07:15
    2198799 visningar
    13083 svar
    13083
    2198799

    Vilken färg har du på dina trosor idag?

    Jag gillar fascinationen och den fleråriga dedikationen till att få veta vad helt främmande kvinnor har för trosor på sig... underlig fetish det där.

    Istället för att vara 45 fet med grannypanties så kan jag säga att jag är slank och 22, med sexiga bomullsstring vita med rosa hjärtan på. En blygdläpp har letat sig ut under troskanten och det finns inte tillstymmelse till könshår. Helt nyrakat och luktar färska hallon.

  • Anonym (Gilla­r fascin­atione­n)
    Sat 30 Jan 2021 13:49

    Idag har jag inga trosor alls, jag är iklädd ett smalt höftskynke av björnpäls, och bh samt stövlar i samma material. På ryggen hänger en sköld av trä och järn, och i ett bälte med skidor kring höften en dolk och ett svärd. En spektakulärt snygg atletisk fysik har jag med. Såhär framför datorn en vanlig lördag.

  • Anonym (Gilla­r fascin­atione­n)
    Fri 19 Feb 2021 06:43

    Ringbrynja! Mina trosor är av tjock tyg med påsydd ringbrynja och matchande BH idag. Skyddar de vitala delarna mot svärdshugg. På tal om svärd så bär jag två och en dolk. Är lite kallt för den utstyrseln men har stövlar på mig och kanske eventuellt skall ta på mig en mantel med.

  • Anonym (Gilla­r fascin­atione­n)
    Sat 30 Oct 2021 07:51

    Gillar fascinationen för vilka underkläder främlingar på internet har på sig just idag.

    Jag har slarvat med tvätten så jag stal min pojkväns boxers. De är alldeles för stora, jag är small/extra small och han är XL så jag har samlat ihop en massa extra tyg på sidan av midjan i en knut. Jag har även stulit hans sockar.

  • Anonym (Gilla­r fascin­atione­n)
    Fri 11 Mar 2022 07:43

    Jag gillar fortfarande fascinationen över vad för trosor random flickor och tanter på internet har på sig idag. Idag som alldeles för många andra dagar har jag snott min makes boxerkalsonger...och sockar. Eftersom han är storlek xxl och jag XS så sitter en stor del av kalsongtyget i en knut i midjan för att de inte skall falla ner. Det är nästan så att jag skulle kunna använda bara ena benet och kalsongen skulle bli som en kort kjol. 

    Sexigt eller hur?

  • Anonym (Gilla­r fascin­atione­n)
    Fri 11 Mar 2022 14:42
    Anonym (Anders) skrev 2022-03-11 08:39:25 följande:
    Vad bär du under en tunn klänning en varm sommardag ?
    Har haft klänning 2ggr. När jag provade brudklänning och när jag gifte mig.  Enda gången jag känt att jag velat bära klänning :D kjol gillar jag dock.
  • Anonym (Gilla­r fascin­atione­n)
    Fri 1 Jul 2022 19:45

    Vill återigen påpeka att jag gillar fascinationen på vad vilt främmande personer har på sig för trosor idag.

    Vita bomull med hjärtan på skulle jag kunnat svara, men efter många tvättar vill jag hävda att de är väldigt blekt rosa med rosa hjärtan på istället. De är dessutom lite för små så de gör om sig själva till någon slags improviserad halvstring ett par gånger under dagen. Dessutom skaver de framtill litegrann på bägge sidor, sömmar mot nyrakade och lätt irriterade könshårssäckar.   

  • Anonym (Gilla­r fascin­atione­n)
    Fri 26 Aug 2022 08:44

    Bekväma bomullsstring med tryck. Gula cheddarostar mot vit bakgrund. 

  • Anonym (Gilla­r fascin­atione­n)
    Mon 29 Aug 2022 08:04

    Grön mintfärg typ. Är trosor men har en slags skärning/söm i ljusare mintgrön så det ser ut herrkalsonger.

  • Anonym (Gilla­r fascin­atione­n)
    Sun 11 Sep 2022 13:07

    Det är valdag och då blir jag lite förvirrad, så jag övervägde röda eller blåa, men så kom jag på att det är ju trosor och jag kommer ha byxor på som döljer så det fick bli bruna bomullsstring och brun sport-bh.

Svar på tråden Vilken färg har du på dina trosor idag?