Svar på tråden Vilken färg har du på dina trosor idag?
 • Anonym (Gilla­r fascin­atione­n)
  Ons 13 jan 2021 07:15
  972966 visningar
  11354 svar
  Inlägg från Anonym (Gillar fascinationen) Visa alla inlägg

  Vilken färg har du på dina trosor idag?

  Jag gillar fascinationen och den fleråriga dedikationen till att få veta vad helt främmande kvinnor har för trosor på sig... underlig fetish det där.

  Istället för att vara 45 fet med grannypanties så kan jag säga att jag är slank och 22, med sexiga bomullsstring vita med rosa hjärtan på. En blygdläpp har letat sig ut under troskanten och det finns inte tillstymmelse till könshår. Helt nyrakat och luktar färska hallon.

 • Anonym (Gilla­r fascin­atione­n)
  Lör 30 jan 2021 13:49

  Idag har jag inga trosor alls, jag är iklädd ett smalt höftskynke av björnpäls, och bh samt stövlar i samma material. På ryggen hänger en sköld av trä och järn, och i ett bälte med skidor kring höften en dolk och ett svärd. En spektakulärt snygg atletisk fysik har jag med. Såhär framför datorn en vanlig lördag.

 • Anonym (Gilla­r fascin­atione­n)
  Fre 19 feb 2021 06:43

  Ringbrynja! Mina trosor är av tjock tyg med påsydd ringbrynja och matchande BH idag. Skyddar de vitala delarna mot svärdshugg. På tal om svärd så bär jag två och en dolk. Är lite kallt för den utstyrseln men har stövlar på mig och kanske eventuellt skall ta på mig en mantel med.

 • Anonym (Gilla­r fascin­atione­n)
  Lör 30 okt 2021 07:51

  Gillar fascinationen för vilka underkläder främlingar på internet har på sig just idag.

  Jag har slarvat med tvätten så jag stal min pojkväns boxers. De är alldeles för stora, jag är small/extra small och han är XL så jag har samlat ihop en massa extra tyg på sidan av midjan i en knut. Jag har även stulit hans sockar.

Svar på tråden Vilken färg har du på dina trosor idag?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.
Svara i tråden...