• theesi

    Ni med tvillingvagn, vad har ni för bil?

    Vi måste byta bil för vi blir en till i Januari, vi kommer även måsta ha en tvillingvagn.. Nu till frågan...

    ..VILKEN BIL RYMMER PACKNING + TVILLINGVAGN??

    Sambon vill ha en Saab 9-5 kombi, hur är det med dom?


    ♥ Vincent 070925 ♥ Melvin 100813 ♥
  • Svar på tråden Ni med tvillingvagn, vad har ni för bil?
  • Emma 02

    Vi har en opel vectra och en toyota prius. Vi får plats med syskonvagnen i båda bilarna, dock inte så jätte mycket packning i toyotan om vi har syskonvagnen med oss.

    Opeln finns det mer utrymme för packning i  

  • Kusinen från landet

    Vi har en Saab 95. Det har funkat fint. Vi fick in en brio-dubbelvagn, två isärplockade antilop-matstolar (IKEA) och en hel del packning. Båda barnen fick sitta bak.

  • theesi
    Kusinen från landet skrev 2011-10-16 18:41:03 följande:
    Vi har en Saab 95. Det har funkat fint. Vi fick in en brio-dubbelvagn, två isärplockade antilop-matstolar (IKEA) och en hel del packning. Båda barnen fick sitta bak.
    Låter bra, för vi åker imorn och hämtar hem våran 9-5a! :) Vi blir fem i januari och det känns ändå som att det kommer rymmas tre stolar där bak så småningen i den också.. blir ju ett mysterium att jag ska tränga ner arslet där bak först i drygt 7 månader :)
    ♥ Vincent 070925 ♥ Melvin 100813 ♥
  • Lantani

    Vi har en skoda octavia just nu. Där ryms både vår babytravel syskonvagn (och liggdel) + matkassar m.m När liggdelen är med så blir det inte supermycket plats över, men går lätt att storhandla även om den är i bilen.

    Vi har varit iväg 1 vecka, 2 vuxna, 1 tonåring (med mycket packning) och två barn och vist det var knökfullt i bagaget, eftersom tilligvagnen var med (dock ej liggdel), alla kläder m.m

    Nu ska vi byta till en touran men inte pga att bagaget är förlitet, däremot baksätet. Vi får inte in 2 bilstolar bak, eftersom sambon är 193 cm lång och i framsätet kommer båda barnens huvud lite väl nära framrutan numera. 


    Alvin 081114 och Alice 100807
  • Superbia
    Peugeot 807 och vi får plats med tvillingvagn, vanlig vagn + lite till. Mycket nöjda hittills Glad
    ♥ Morten & Vidar 091029 ♥ Knut 110531 ♥
  • Indratvillingmamma

    Vi hade en Citroen C5 när vi hade vagnen. Packningsmässigt rymmer den hur mycket som helst. Det var bara att slänga in vagn och grejer. Den går ju dessutom att sänka ner bak då man packar den så det är inte så högt att lyfta.
    (Men kan inte rekommendera bilen i övrigt och framförallt inte verkstaden!)

  • Dohgon

    hm. ja vi har ju en liten Golf 3 från -94. halvkompi. Har en Emmaljunga vagn och den går in tillsammand med någon västa om man delar vagnen o packar smart =)

Svar på tråden Ni med tvillingvagn, vad har ni för bil?