Inlägg från: frankly |Visa alla inlägg
  • frankly

    Hjälp mig att hitta en hobby!

    Jag vet att det kanske låter lite konstigt, men jag har aldrig haft en hobby. Aldrig. Jag har aldrig sportat för sport är bland det tråkigaste jag vet. Jag har aldrig pysslat eller sytt. Det enda jag gör när jag är ledig är i princip att gå en sväng i skogen eller titta på tv. Min sambo har börjat uttrycka att jag måste skaffa mig en hobby snart. Han gillar tv-spel, vilket jag har testat men inte alls fastnat för.

    Skulle verkligen behöva lite tips på fritidssysselsättningar!

  • Svar på tråden Hjälp mig att hitta en hobby!
  • frankly

    Tack för bra tips!

    Saken är den, att jag vet inte riktigt vad som intresserar mig. Konstigt nog.
    Jag tycker om att baka dock och är faktiskt väldigt duktig och kreativ när det kommer till det, men det kan jag ju inte göra varje vecka eftersom frysen fylls av diverse saker och det kostar för mycket för min student-budget. Och så blir man rund om magen på köpet för jag kan inte låta bli att äta av det :)

    Jag tänker mig något kreativt, alltså inte läsa eller skriva en dikt. Inte heller något som är för krävande.

    Tilläggas kan ju också att jag bor i en liten liiiten by i skåne där det inte finns allt för många kurser och aktiviteter. Tyvärr.

    Kanske jag gör det alldeles för svårt för mig? Ser det lite negativt?

    Jag är faktiskt på gång att köpa en hund, så fort jag hittar rätt. Har haft hundar tidigare och jag gillar hundlivet. Men känner att jag behöver något fram tills dess.

  • frankly

    Jag köpte ett Wii för snart två år sedan och testade en massa olika spel. Kul i början men inte i längden. Min sambo har ett Playstation med fotbollsspel, fantasy och massa annat. Men nej, inget för mig. MEN! Ska faktiskt beställa lite saker i morgon till att göra egna smycken:) tre att det kan vara något som passar mig! Återkommer om det är något för mig :)

Svar på tråden Hjälp mig att hitta en hobby!