• Äldre 23 Oct 10:10
  2960876 visningar
  12384 svar
  12384
  2960876

  Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

  Anonym (Eliza) skrev 2011-10-23 05:47:10 följande:

  Till min chef


  Härmed säger jag upp mig, tack för detta året troligtvis står inte arbetsplatsen kvar nästa år, efter alla lögner, svek situationer när du mobbat ut alla anställda med utbildning, alla gånger du smutskastat dessa inför facket, andra chefer och tom de egna kollegorna, jag vet att du vill bli av med mig för att jag VET sanningen och inte är rädd för att stå för den, uppenbarligen var det obekvämt för dig att någon reagerade när våra brukare far illa både fysiskt och psykiskt, tydligen är det okej att begå övergrepp på den varje dag, att övermedicinera tills de svimmar utan att ens få en tillsägelse,för fy vad jobbigt det blev för dig och vad fort du såg till att få bort den delen av personalen som anmälde och agerade emot det och som inte ljög för att rädda DITT ansikte.


  Du är själv medveten om att du ljög ihop allt du sagt om mig, och att du inte fått ihop en siffra rätt, jag är trött på ditt "jag har hört av NÅGON" när jag konfronterat det du anklagat mig för, inte ens när jag trycker upp bevisen i ansiktet på dig tycks du fatta, du kallade mig känslig när jag berättade för dig hur saker egentligen fungerar på arbetsplatsen, du kallade mig känslig när du omplacerade mig helt utan anledning när jag var högravid, inte ens facket trodde dig, istället mailade du ut en massa skit om mig och såg till att hela kommunen fick höra dina lögner.


  Du må ha försört hela min graviditet och första månaderna med mitt nyfödda barn, men vet du, jag kommer iaf att bli frisk...det kommer inte du, och den dagen jag lämnar dig kommer ALLA att få veta vad du gjort, det finns många som sett vad du gjort och står bakom mig, jag är inte den enda du gett dig på med div lögner då vi agerat för att brukarna skall ha det bra. De må vara sjuka, men du är sjukast av alla...Du kommer att få ditt straff och då till skillnad från hur du gör baserat på SANNINGEN, inte manipulerande och lögner, har tom pratat med tidigare anställda på ditt gamla jobb där du gjorde bort dig totalt, dina fd arbetstagare är 100% på att du är psykopat, och jag med, en dag kommer alla att få veta då jag trots utmattningsdepression faktiskt antecknat och dokumenterat varjena lilla sak du sagt och gjort...


  Vi ses


   


  SKICKA!!
 • Äldre 23 Oct 15:02
  #59
  Anonym (Mia) skrev 2011-10-23 14:55:57 följande:
  Till mitt ex, ett öppet brev som alla kan läsa. Här är lite av vad du har gjort och sagt till mig de 3 år vi var tillsammans.

  Du sa: hahaha vilken ful pussmun du har.
  - fan va du äter hela tiden, kan du inte sluta är mat det enda du tänker på? (detta fick jag höra daglien, fan va konstigt då ditt jävla pucko, jag tröst åt ju)
  - Vilka fula kläder du har, ta något annat.
  - Du är så svag i psyket.
  -Du har fult hår.
  -Det är ju fan konstigt att jag ska behöva tvinga dig till analsex när du är min tjej ska du fan ställa upp.
  -Nej jag tänker inte göra något förspel på dig, det tar så lång tid för dig att komma och du är så ful när du får orgasm.
  - Jag måste se en porrfilm medans vi har sex för du är ju så tjock.
  - Har du haft sex med dina killkompisar? Hade dom större kuk än jag? Va dom bättre i sängen? Du får inte träffa dom mer.
  - Du är så jävla dålig som inte lagat maten färdigt, du vet att jag slutar kl 16.00 hur jävla svårt är det att fatta. Du duger fan till ingenting.
  - Nej du får inte titta på den nya digitalkameran för du är alldeles för trög för att fatta ändå.
  - Nej du får inte koden till dosan till internetbanken, du kan inget om ekonomi och såna här tekniska prylar för du är så jävla dum och avtrubbad.
  -Hahaha har du tänkt på att din knäppa mamma heter Annette nästan som AnUsette, hon är lika dum som du det märks ju att ni är släkt!

  Hoppas alla läser och att alla känner det hat mot dig som känner. Det finns ingen plats i himmelen för såna som dig.
  Ditt ex                  
  Men herregud vilket jävla as?!
  Hoppas du har bett han fara långt åt helvete och att DU  mår bra idag
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!