• Anonym (mm)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Sms till kvinnan mitt ex var otrogen med och lämnade mig för: Barn mår dåligt av att ha två föräldrar som hatar varandra som pesten också din jävla kärring. Jag hoppas ni ruttnar i helvetet båda två för det ni gjorde mot mig och 'xxx'.

    Sms till en vän: Du är så jävla dum i huvudet för att du inte kan se vilka potential du har. Jag är trött på att ställa upp för dig hela tiden. Vill du knarka bort hela ditt liv så gör det då, men dra inte med mig i fallet.

    Sms till en kompis, kompis: Jag ser hur du tittar på mig, vet att du vill ha mig, så varför gör du ingenting åt det?

    Sms till en fiende: Jag är glad över att du har gått upp 20kg i vikt och jag hoppas att du aldrig lyckas gå ner dom igen.

  • Anonym (mm)
    Till min sambos kompis som betedde sig som en fullkomlig idiot. Kommer aldrig förlåta.
    i´m not ready to make nice I'm not ready to back down, I'm still mad as hell
    And I don't have time
    To go round and round and round
    It's too late to make it right
    I probably wouldn't if I could
    Cause I'm mad as hell
    Can't bring myself to do what it is
    You think I should
  • Anonym (mm)
    Till en "vän".

    Jag orkar inte med att lyssna på hur speciell du är hela tiden. Ibland är det helt enkelt bara så att den enklaste diagnosen är den rätta. Om du nu sitter och försöker lura i mig att du är gravid for whatever reason, så kan du sluta direkt. Det imponerar inte på mig alls och jag blir inte glad för din skull. Du är inte i närheten av kapabel till att ta hand om ett barn, du kan ju inte ens ta hand om dig själv!

    Jag tycker förövrigt att du behandlar din lillebror som skit och din pappas åsikter om dig stämmer. Du har ett sjukt uppmärksamhetsbehov och jag tycker allvarligt talat att du borde söka hjälp för det istället för alla dina låtsassjukdomar.
  • Anonym (mm)

    "Jag klarar inte av att göra det här längre. Det vi gör väcker känslor inom mig som jag inte vill känna för dig. Jag vill inte spendera ännu ett år i tortyr för att du har ett förhållande med någon annan och bara har mig vid sidan om. Du har inga känslor för mig och det vi gör är inte rättvist mot mig. Du är välkommen tillbaka till min säng igen när du är singel. Jag hade lämnat vem som helst för dig."

    Till min kk (som även är mitt ex).

  • Anonym (mm)

    Jag önskar att jag kunde träffa dig och ha sex med dig ikväll. Min kropp saknar dig :(

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!