Forum Anonyma diskussioner - Samhälle
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

  Sön 23 okt 2011 21:18 Läst 1055346 gånger Totalt 10780 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Jennie) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Jenni­e)
  Återställ
  Sön 23 okt 2011 21:18 #88
  Anonym (gravid) skrev 2011-10-23 17:31:26 följande:
  Om jag hade mage att smsa eller mejla, skulle jag ha skrivit detta :

  Till mamma och pappa: "Jag är gravid och ska ha barn om två månader"
  Till pojkvännen: " Jag har börjat planera att flytta och lämna dig"
  Till mina vänner: " Jag är gravid och ska ha barn snart, men jag litar inte på er så säger inget"
  Till min syster: " Du är full av skit och jag vet att du tycker att jag är helt dum i huvudet som valde min egen väg, och jag hatar dig för att du inte vågar stå upp för dig själv och säga det till mitt ansikte, utan måste gå bakom ryggen och prata med folk hur dum och impulsiv jag är!"
  Till min bästa kompis: " Gissa vad, jag ser faktiskt fram emot till att ha ett barn! Jag ångrar inte en enda dag att jag blev gravid!"
  Till min lärare: " Jag hoppas innerligen att du brinner upp i helvetet tillsammans med alla andra som inte gav mig något stöd!"

  Till världen: Mitt liv har påverkats så mycket av gravideten, och nästan allt dessa människor vet om mig  är falskt. Jag lever i lögner, och kan inte ta mig ut.

  Till bebisen i magen: Jag älskar dig något oerhört och längtar tills jag får träffa dig och börja om på ruta ett.

  Till mig själv: Lita inte på någon! Var stark. Du klarar det här.
  Oj vad tufft du verkar ha det. Sänder lite styrkekramar.
 • Anonym (Jenni­e)
  Återställ
  Sön 23 okt 2011 21:29 #89

  Till min fd bästa vän sedan många år tillbaka: Jag är så innerligt trött på din dubbelmoral. När du vet vad jag och älsta sonen har gått igenom, så står du fortfarande på mitt ex sida, även fast du vet hur fel han har. Att du fortfarande tror på varenda ord han säger, bara för att du är tsm med hans bror. Han sket i hans son i flera år, och bara för att jag vill att min son ska ha bättre kontakt med sin pappa, så försöker jag "slippa" min son. Jag har vart förälder i snart 7år, du är nybliven förälder, och vet inte ett SMACK hur det var att vara ensamstående!

  Till mitt ex: Du har aldrig velat tatt dig an din son. Vet inte hur många gånger du sket i att svara i telefonen om din son gjort sig allvarligt illa. En dag lämnade du våran son hos mig, och lämnade landet i över 6 månader utan att säga något alls, till någon! Vet du hur din son mådde? Och att du nu idag, bara för att du helt plötsligt fått för dig att leka pappa igen, har mage att beskriva mig som ansvarslös när jag lämnar sonen hos dig i några veckor för att sonen ska kunna ta igen alla dessa år du inte funnits där är sjukt!

  Till min mamma: Ta gärna ditt liv istället för att ringa var och varannan helg och hota om det. Jag orkar inte agera mamma till dig längre. Jag har agerat mamma till dig i över 10 år. Hur kul tror du att det var på en skala att inte kunna ta hem kompisar efter skolan, eftersom man visste att du låg full i soffan varje dag och söp.

  Till min sambo: Väx upp. Släpp din mammas kjol och ta dina egna belsut, eller för allt i världen, beslut för våran familj. Jag är trött på att du rullar ut röda mattan för henne jämnt. Hennes önskar ÄR verkligen din lag. Ta ditt ansvar jämntemot din familj NU, annars kan du hoppa och skita!

  Nu känns det lite bättre...          

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll