Inlägg från: Anonym (Amor) |Visa alla inlägg
  • Anonym (amor)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag säger det mesta jag känner och tycker till vänner och de närmaste (och till de jag inte gjort det tänker ja göra det) så känner inte att jag har så mycket osagt.

    En däremot jag aldrig skulle höra av mig till igen är en kille jag förälskad i gymnasiet. Sån där förälskelse som tar upp ens tankar hela tiden, man kommer på sig att sitta och dagdrömma, vaknar upp efter en dröm och vill bara fortsätta drömma.. och när vi kollade på varandra i korridoren.. var som hans blick bara trängde igenom mig. Sökande blicken i matsalen, på skolgården.. Hoppades alltid att få se honom. Och när jag gjorde det, pirret, hjärtat i halsgropen.. och alla tankar därefter, allt analyserande "kollade han på mig".. Sida upp och ner i dagboken om honom, sönderpratade kompisar..

    Blev iallafall att vi började dejta när skolan var slut, fast blev bara två gånger. Var under sommaren och båda var bortresta och man gick om varann. Vet att han gillade mig också. Kanske var vi för unga, kanske gilla han inte mig i slutet, kanske.. många kansken. Allt rann ut i sanden och vi slutade höra av oss till varandra.


    Till han skulle jag väl vilja skicka något, och har funderat i flera år på vad det skulle vara. Skulle vilja fråga vad som hände i slutet, om han kände samma som mig. Om han tänkt på mig.. Skulle vilja säga att jag fortf känner, och egentligen aldrig slutat känna.

  • Anonym (amor)
    Schrewelius85 skrev 2011-12-20 15:02:10 följande:
    Varför, varför blev de så här :'( älskar dig nåt så fruktansvärt mkt. Önskar du gjorde detsamma! Hoppas att när de här huset är borta och vi sitter på vars ett håll. Jag med barnen. Att du vågar väcka dina känslor för mig igen och att du vill dela ditt liv igen med mig. Jag vill bara va med dej ..!!
    :(
  • Anonym (Amor)

    Vet du om att den där kvällen då du träffade din nuvarande fästmö första gången; så var första gången jag blev attraherad av dig. Du masserade mina axlar i köket och just då kände jag att det är ju du och jag. Och du är inte bara min bästa vän, jag ville mer, för första gången. Jag önskar att jag kommit dit innan, eftersom att jag hade chansen i flera år. Jag har tappat bort din dikt som du skrev till mig. När du sa att du fått utomlandstjänst, du såg hur jag grät. Det bara kom, gick inte att hålla tillbaka. Det händer i princip aldrig att jag gråter på det sättet.
    Visst är det typiskt att jag skulle få känslor lagom tills att du hittar den rätta? Fast jag visste inte den kvällen att du fick upp ögonen för henne så det var inte så att jag kände nåt först när du blev "upptagen".
    Jag önskar att du visste hur mycket jag gråtit när jag tänkt på dig. Jag har velat göra slut med * som behandlat mig som skit och vara med dig istället, du som är min bästa vän och jag älskar på ett helt annat sätt.
    Du skulle bara veta hur många ggr jag gråtit när jag dammsugit (av nån anledning kommer det då :P) och längtat efter dig så det gör ont, vetat att nu är det försent. Du ska gifta dig. Jag önskar dig all lycka. Det är du värd. Trots allt jag skrivit här så önskar jag dig verkligen all lycka med din fästmö. Jag har aldrig raggat på dig eller gjort nåt opassande, och kommer aldrig visa hur jag känner eftersom att det är försent och jag vill att du ska vara lycklig.
    Jag älskar dig på ett så bra sätt. För jag är inte svartsjuk, jag vill verkligen att du ska bli lycklig. Med * är jag jättesvartsjuk, fast älskar inte så mycket, är inte osjälvisk. Å... Jag kom dit försent. Men jag hade ändå inte varit mogen tidigare, jag var omogen i själen och inte redo för att älska nån på riktigt som på riktigt älskade mig.
    Jag kom dit, flera år senare, samma kväll som du hittade din kvinna.
    Jag önskar dock, på något sätt, att du visste att du inte bara varit olyckligt kär i mig. Det var besvarat, men blommade upp i mig efter flera år. Men fröet sådde du första gången vi träffades, då du hälsade mig välkommen på nya ****** och såg till att jag fick en bra tid där, gav mig dina vänner, vänskapen med dig <3

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!