• Anonym (ex)
    Äldre 23 Oct 22:46
    3422912 visningar
    13091 svar
    13091
    3422912

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    "Jag vill att du ska veta att jag mår ganska bra nu. Jag träffar någon och han tycker jag är ljuvlig. Jag vill att du ska veta att jag tror att jag börjar komma över dig, över oss. Jag vill att du ska veta att jag klarar mig, klarar mig fint. Förutom då jag dricker vin och det är mörkt ute och telefonen har inte ringt på länge och jag betraktar mig själv utifrån, och då känns det ibland som om mitt hjärta ska spricka, stagnera av smärta. Jag både vill och vill inte att du ska veta att det här hjärtat kanske aldrig mer blir detsamma. Kanske går det aldrig riktigt att laga. Jag vill att du ska veta att jag älskar dig och älskar dig inte och vill ha dig mer än något annat i hela världen och vill hata dig i en evighet och vill berätta hur jag gick sönder den där dagen och jag vill slå dig i ansiktet och gråta i dina armar och jag vill att du ska säga att jag är den enda, den absolut enda i ditt liv. Men mest vill jag att du ska veta att jag klarar mig. Klarar mig jättebra, faktiskt."

  • Anonym (ex)
    Äldre 31 Oct 22:51
    Anonym (Zid) skrev 2011-10-31 22:39:25 följande:
    Du tror det är jag som svek dig, fuck that same old story. Jag hade gett dig hela min värld om du bara tagit emot den, men du avböjde. Saker och ting blir annorlunda då. Det jag gjorde gjorde jag inte emot dig, jag gjorde det för mig, för att laga vad du haft sönder. Det är jag som måste förlåta, och det gör jag nu. Jag förlåter dig för att du aldrig släppte mig så nära som jag ville komma, men aldrig lät mig gå så långt ifrån som jag behövde. Jag förlåter dig för att du aldrig kunde se mig mer än som ett tröstpris. Jag förlåter dig för att jag aldrig var mer än en skugga i din framtid. Jag förlåter dig för den sits du satte mig i. Och allra främst förlåter jag dig för att du än idag aldrig förstått någonting av det.
    Holy moth... Detta var som en träff rätt i hjärtat. Exakt så gissar jag att mitt ex sagt till mig om jag kontaktat honom idag. Vilken känsla! 
  • Anonym (ex)
    Äldre 2 Nov 16:36

    Till ett ex som aldrig riktigt hajade det där med monogami: 

    "Jag hoppas att du aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pinkod. Alltså ALDRIG, även när du får en ny.
    Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du ALLTID kommer för sent.
    Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött, och även när du är pigg så ser du VÄLDIGT, VÄLDIGT trött ut.. 
    Och må dina hårddiskar för EVIGT krascha." 

  • Anonym (ex)
    Äldre 2 Nov 17:56
    Anonym (Eken) skrev 2011-11-02 17:52:33 följande:
    Ville bara meddela alla nyfikna att mitt X, som jag ville skriva till här idag inte finns längre, han tog livet av sig i helgen,så ni som fortfarande har chansen: SKICKA ERA MEDDELANDEN!
    Herregud. Jag är så ledsen för din skull. Vet inte vad jag ska skriva. 
    Jag ska ge din uppmaning en allvarlig fundering..  
  • Anonym (ex)
    Äldre 25 Jan 19:09

    Jag vet inte varför jag hoppas på att du ska ringa. Jag hade ändå tappat andan och inte kunnat svara. 
    Men min tystnad hade nog sagt allt som inte ryms i en text. 
    Jag älskar dig, älskar dig, älskar dig, älskar dig, älskar dig.
    Med huvudet framstupa jorden runt miljarders varv.
    Så snälla, ring mig.  
     

  • Anonym (ex)
    Äldre 25 Mar 09:56

    Till killen jag spenderar alltför mycket tid till att tänka på: 

    "Hey, vi vet bägge två att vi är världens mest perfekta match. I flera år har det pågått och jag kan inte vänta längre! Var inte så jävla blyg, jag känner precis som du! Skillnaden mellan oss är att jag faktiskt vågar göra praktik av det hela. Kom igen nu! Jag står ju här och hoppar av otålighet! Ge mig lillfingret och jag gör dig till jordens lyckligaste man." 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!