• Anonym (T)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Till två av mina kolleger:

    "Ni är de mest manipulativa, lömska och beräknande människor jag har träffat. Era mindervärdeskomplex är pinsamt uppenbara och ert kontrollbehov är skrämmande. Ni har en bild av er själva som feministiska altruister men ni har en vidrig människosyn där allt handlar om att ni ska få behålla kontrollen över de stackars klienter som ni blir tilldelade. Det maktmissbruk ni utsätter dem för gör ont att bevittna och det är ett hån att just ni mal på härskartekniker som ni är experter på att använda mot framför allt andra kvinnor. Något mer osjälvständigt, inskränkt och missunnsamt får man leta efter. Jag hoppas att er usla karma kommer att bita er i arslet en dag satans giftormar!"

    Vilken lättnad att få formulera det. Men jag är ju tyvärr beroende av min anställning och har barn att försörja så det är bara att bita ihop och parera alla attacker. En dag tror jag dock att jag kommer att få min hämnd.  

  • Anonym (T)

    till mitt ex :

    Du är ett as. Jag hatar dig för alla gånger du slog mig, gjorde övergrepp på mig, och för kvällen du stod med kniven mot mig. Det har gått 3 år men jag kan ännu inte gå ut själv på kvällarna, drömmer mardrömmar om dej och jag kan inte lita på män överhuvudtaget. Hoppas att karma ger igen" 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!