• Anonym (nånan­nan)
  Äldre 24 okt 08:09
  1697797 visningar
  11275 svar
  11275
  1697797

  Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

  Lägger i favoriter

 • Anonym (nånan­nan)
  Äldre 24 okt 16:34

  Till busschaufför på linje 331. Den där lilla spegeln som sitter så du kan se vad som händer bak i bussen den funkar även åt andra hållet. Så om man petar i näsan och stoppar i munnen så syns det faktiskt!Kräks Även om man försöker smyga med det.

  MVH Lite äcklad resenär.

 • Anonym (nånan­nan)
  Äldre 8 dec 00:22

  Jag känner mig förföljd av en utgift släkting. Hen går med i FB-grupper som jag är med i, hen följer de bloggar som jag följer. Om jag gör en lute.uppdatering på fb om någon åkomma som jag har är hen genast där och kommer med styrkekramar, stackars, och tuttinutt. 
  Någon dag senare så kommer det flera aviseringar i mitt nyhetsflöde om dem här åkomman jag hade. 
  Skriver jag om en natt med dålig sömn så kommer det avisering om sömntabletter av alla de slag. Värk i knät, ja då kommer det mirakelstöd med magiska magneter. Lite hängig en dag,  ja då finns det livsbejakande kurser på Island. 
  Nu är det inte så att jag bara beklagar mig på FB, så är det inte. Men jag skriver inte heller att jag skalat dagens potatis, med bild. Jag har barn med funktionshinder och mycket som rör det, forskning och framsteg. Jen och jag har lite olika inställning till behandling och åtgärder. Det är samma där kommer artiklar och annat som rör mitt barns funktionshinder, en del stämmer inte överens men min syn på det hela. 
  Det känn. Som om hen förföljer mig, och jag har ju ingenstans att beklaga mig heller eftersom hen läser allt jag gör. Jag vill inte blocka hen heller. Hen är bars så jäkla nyfiken och fattar inte var gränser går för människors privatliv. Bara för man är släkt i släkten så behöver man inte rota i andras privata saker eller överanalysera allt och alla. 
  Ta 3 steg bakåt, typ...

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.