• Anonym (en bekant­)
    Äldre 24 Oct 08:20
    3427882 visningar
    13106 svar
    13106
    3427882

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Snälla L. Du lever i en liten bubbla. Såå intressant är det verkligen inte med en enkel liten hårfrissa som har en son. Hur många har inte barn liksom?? Igår så tiggde du om fler kommentarer på din blogg, annars så skulle du lägga ned den. Ifrågasatte dina vänners tillgivenhet då de inte kommenterade din blogg hela tiden. Du är pinsam!!!! Detta vet jag att många runt dig tycker- men ingen vågar säga`t...

  • Anonym (en bekant­)
    Äldre 24 Oct 09:07
    Anonym (...) skrev 2011-10-24 08:23:25 följande:
    till min bästa väns sambo:
    att hennes pappa dog nyss betyder att hon behöver dig! ställ upp, va där, håll om henne. de va vad jag gjorde hela går dagen och det är vad du kommer behöva göra många dagar resten av erat liv.

    till våra gemensamma vänner:
    visst är de svårt att finnas i dessa lägen men det är nu hon behöver er som mest!

    Till min sambo:
    jag vill ha barn NUUU!! dom kommer inte när dom kommer så länge ja använder p-ringar.....
    Råkat tappa en...?
  • Anonym (en bekant­)
    Äldre 1 Mar 12:34

    Sms till min secret love:
    Hej snyggo. Jag vill bara säga att jag tycker du har en fantastisk personlighet och en sjukt snygg kropp. När du kommer gående mot mig så bankar mitt hjärta på lite extra. Tror du sett på mig att jag rodnar ibland när du pratar med mig, men jag kommer aldrig erkänna det. Jag är gift och du är gift- så det kommer aldrig bli nåt mellan oss tyvärr. Men i min fantasi så kommer du emot mig, tar min hand och drar mig mot dig. Efter en lång och varm kram så kysser du mig ömt och länge. Sen ser du på mig med dina ljusa vackra blå ögon och backar undan. För det kan inte bli vi. Tror vi hade haft det fantastiskt tillsammans, men det får vi aldrig veta....

  • Anonym (en bekant­)
    Äldre 22 Jan 10:38

    "Hej fina NN. Ville bara säga att jag tycker du är så jäkla fin. Du är så härligt manlig och jag blir alldeles knäsvag när jag ser dig. Mitt hjärta slår en volt när våra ögon möts. Om jag bara visste hur du känner det. Är ditt leende bara ren artighet eller är det nåt mer? Så många frågor- och så få svar. Tänker du också på hur det skulle kunna vara om vi fick chansen att vara ensamma en stund och om du vågade säga hur du känner det? Jag skulle kunna dö som en mycket lyckligare kvinna om jag fick veta hur det känns att kyssa dig."

  • Anonym (en bekant­)
    Äldre 10 Feb 21:50

    Ju mer du drar dig undan, desto mer inser jag att jag nog är kär i dig. Ska inte försöka inbilla mig själv något annat. Imorgon kanske jag träffar dig på jobbet. Då ska jag försöka vara lika iskall som du är mot mig. Synd för dig att du inte förstår vad du missar.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!