Inlägg från: Anonym (dedu) |Visa alla inlägg
  • Anonym (dedu)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Till en flirt:

    Jag skulle så gärna vilja spendera mer tid med dig, umgås, prata, mysa.. Sliter i mitt hjärta att du är så fin, så lätt, underbar att prata med och så fruktansvärt upptagen.
    Jag vill inte ändra på något i våra liv mer än att få ha dig mer vid min sida, du betyder mer än bara en flirt vid sidan om och varje minut utan dig känns som en mardröm. Skit, du gör mitt liv levande igen men samtidigt satte du mitt liv på kant när du bevisade att det inte var lika stabilt som jag trodde. 
    Jag älskar inte dig men jag är förälskad i dig... 

  • Anonym (dedu)

    Det måste ha varit ödet, men nu kan jag inte släppa dig! Hur ska det här kunna fortsätta så här?

  • Anonym (dedu)

    Hade det varit lagligt hade jag skrivit åt mitt ex:
    "Passa dig för får jag chansen kör jag över dig och sen när jag kört över dig backar jag! Bara för att vara säker så gör jag det en gång till och sen kliver jag ur bilen, kollar ner, ber om ursäkt, hoppar in i bilen och kör fram och tillbaka en gång till! Detta gör jag enbart för att du ska få känna på hur det känns att ha levt med dig! Förbannade svin som inte kommit ur 3 åringens egocentrism ännu!" 

  • Anonym (dedu)

    Sorry tjejen men jag är fruktansvärt förälskad i din kille, ännu mer förtvivlad är jag över att det är besvarat. Jag älskar min sambo och din sambo älskar dig, men vi är förälskade i varann..
    En kopp te kan bli jättejobbigt helt plötsligt, vill bara umgås med dig hela tiden, men kan inte hålla mig ifrån att röra vid dig och när vi står där och skakar mitt emot varann av nervositet, hopp, längtan så vill jag bara gråta. Det känns så rätt i alla sätt men är så fel! Du gör mig glad och lycklig, skulle spendera en evighet med dig, tyvärr får jag inte det..

  • Anonym (dedu)

    Skit i allt, alla plikter och måsten och stanna med mig! Saknar dig hela tiden..

  • Anonym (dedu)

    Jag älskar dig men det känns som att vårat liv står still, det händer inget, sitter fast här, samma sak år ut och år  in. Jag är less, uttråkad och mina känslor svalnar mer och mer. Jag försöker att vi ska göra saker, flytta, resa osv. men det är inte kul när man inte får någon respons. Jag vet inte vad jag ska göra, tycker om dig men det känns som min buss lämnar busshållplatsen du blir kvar på och jag fortsätter.
    Det är tryggt att vara med dig men måste det vara så tråkigt? Varför har du tappat allt jag föll för? Hur jag än försöker skicka iväg dig och låta dig ha kul så hägrar hellre soffan och tvn. Är trygghet lika med tråkighet? Vet inte vad jag ska göra men jag märker själv att jag är på väg bort även om jag inte vill så känns det som ett måste.. Älskade gubbe, hur ska vi lösa det här?

  • Anonym (dedu)
    Anonym skrev 2012-06-12 23:32:39 följande:
    Ditt patetiska feta ryggradslösa omogna ointelligenta psyk-falls svin....gå och banta, skaffa dig en ny hjärna, mogna de 20 år som fattas dig då du fastnat i tonåren fastän du är medelålders nu.

    Du är inte bara fet ointelligent men också omogen och oerhört patetisk.

    Get a life... och sluta bete dig som om du ägde världen då " stor i orden men liten på jorden" är talande för dig.

    Skäms å dina vägnar.. 
    Oj.. har du träffat mitt ex?!?!

    Det här är exakt det jag tänker när jag tänker på han, att jag sen föreställer mig hur jag bara råkar köra över honom med en buss gör inte tankarna sämre.
  • Anonym (dedu)
    Anonym skrev 2012-06-12 23:57:24 följande:
    Är han 30 plus den här killen?
    jepp..
  • Anonym (dedu)

    Jag har så svårt att förstå mig på dig.. Vad vill du?? Är det bara lek från din sida? Ibland verkar det vara mer än så.. Jag vill bara att du öppnar dig för mig, håll inte inne med vad du tänker och tycker. Du är en fin kille, spännande och härlig men du har rört runt min hjärna och jag är mer förvirrad än någonsin. PoK på dig du!

  • Anonym (dedu)

    Jag är så jävla kär i dig! Fattar du vad du gör med mig?
    Kan inte lita på dig och ändå vill jag ha dig, det hjälper heller inte att du lägger mer ved på elden.
    Hatar mig själv för att jag har känslor för dig..
    Fan mannen, jag vet inte vart jag har dig!!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!