Inlägg från: Anonym (trött) |Visa alla inlägg
  • Anonym (trött)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Till någon som står mig mycket nära:

    Har väntat i 9 månader på något som nog aldrig kommer att hända.
    Jag är trött nu. 

  • Anonym (trött)
    Anonym (nu finns jag) skrev 2011-10-29 17:19:49 följande:
    vi sa att livet hade visat en spiral uppåt, där på varsitt håll i världen. Min spiral slutade i skilsmässa, vill du veta det? Jag vill veta att mina tankar inte ödlas på någon förgäves. Det fanns mycket mellan oss som kändes lika, och inspirerande, det var du som sa det först, finns det kvar, vill vi utveckla det? Tillsammans. Din enkla oskyldiga beröring rörde mig.
    ... skulle önska att inlägget ska vara riktat till mig...
  • Anonym (trött)

    Till mannen som tänker alldeles för mycket:

    Kärlek är inte så enkel och män är en gåta... och eftersom det tydligen inte finns någon bruksanvisning för män, får jag fixa det här själv.

    Jag giller män. Jag giller intelligenta män. Men för högt intellekt kan en kvinna ibland göra alldeles förtvivlad, främst när det gäller känslor. Du är så huvudstyrd att du inte verkar förstå enkla saker längre. Därför ska jag försöka att visualisera det jag har att säga:

    JA, JAG VILL!!!  och  JA, JAG ÄR INTRESSERAD!!! 

    Fattar du nu???

    OK. Då var det klart. Dags att börja agera nu. Hur komplicerat kan det va???
          

       

       

      

  • Anonym (trött)
    LillyLinda skrev 2011-10-31 10:50:41 följande:

    Det känns som att vi är i samma sits! Det är snart 4 månader sen jag och min pojkvän gjorde slut, det va ett gemensamt beslut från början men nu har jag ångrat mig. Har mailat honom och berättat hur jag känner och sa att jag vill ha honom tillbaka. Skrev att jag väntar på honom. Sitter nu och väntar på att han ska komma tillbaka snart. Tänker på honom hela tiden. Känner mig så jävla ensam. Hur känner du dig nu?


    Nej, jag har inte riktigt varit i samma situation som du, eller ju, väntat har jag också på någon. Förgäves. Personen i fråga ville nog bara leka lite. En kort stunds underhållning. Det är alltid trevligt med lite omväxling. Ingenting att ha alltså. Hur jag känner mig nu? Tja, vet inte, ledsen, besviken, oattraktiv, gammal och framför allt otroligt dum och naiv. Nåja, hela paletten av känslor alltså. Känns som om jag inte kan lita på min egen intuition längre. Börjar tydligen inbilla mig saker som inte finns. Hur som helst. Sånt är livet. Det är bara att acceptera situationen och gå vidare.


    Hoppas verkligen att allt kommer at bli bra för dig till slut. Och även om din pojkvän inte skulle komma tillbaka, var positiv!  Du vet, shit happens!

  • Anonym (trött)

    Har tråkigt och plågar folk i min närhet. Hade tur! Jag får vara ifred nu. Har fullt upp med att ordna mina tankar. Det är nämligen så att det hela tiden dyker upp något (någon???) i mina tankar som gör mig nervös.  Konstig grej det. Får skärpa mig lite!!! 


    Hjärta
  • Anonym (trött)
    Anonym (nu finns jag) skrev 2011-11-05 17:25:14 följande:
    Hi hi, vi är lite i samma fas tror jag. Men du kanske inte har skiljt dig det har jag, så jag är ju fri att åtgärda. men är du trött fortfarande?

    Wow, vilket erbjudande! Har precis piggnat till ordentlig. Men du är tydligen inte min "Mr. Right". Sorry....

  • Anonym (trött)
    Anonym skrev 2011-11-05 17:48:31 följande:

    "Jag älskar dig."

    Dem 3 orden betyder mer än 1000 ord...


    Hjärta Ich liebe dich!!!
  • Anonym (trött)
    Hjärta

    Jag har inte gjort någonting. För MIG är du helt perfekt. Tack och lov har du inte en aning om det….

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!